Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Приготування розсольників, капусняків та щів.
17-06-2022, 00:10

Приготування розсольників, капусняків та щів.

   Сьогодні здобувачі освіти групи К.22 разом з майстром виробничого навчання Хуторнюк Т.В. навчилися готувати смачні супи з солоних огірків (розсольники) та квашеної капусти (капусняки), шпинату та щавелю (щі).
   Родзинкою уроку були відеоролики «Приготування капусняку з квашеною капустою з грибами» і «Приготування розсольника на ребрах із маринованими огірками» від Євгена Клопотенка
   Після обговорювання можливих помилок, здобувачі освіти отримали домашнє завдання відтворити приготування одного з видів капусняків та розсольників згідно технологічних карток.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32