Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Конкурс на кращу учнівську кімнату
22-12-2016, 19:30

Конкурс на кращу учнівську кімнату

   22 грудня 2016 року  у гуртожитку ПТУ № 32 м.Бобринець  відбувся конкурс на кращу учнівську  кімнату. Основними критеріями для оцінювання кімнат визначено: раціональне розміщення меблів і обладнання; санітарний стан кімнат; художньо-естетичне оформлення;  умови для самопідготовки;  збереження майна в кімнаті.

   Визначити переможців було непросто, адже всі мешканці намагаються зробити свою кімнату найзатишнішою і найохайнішою. Та інакше і не може бути: гуртожиток для учнів училища  – друга домівка, де вони проводять найяскравіші і незабутні роки свого життя.


   Журі у складі: директора навчального закладу А.М. Запорожця, заступника директора  з навчально - виховної роботи  Т. І. Байздер, вихователя гуртожитка Н. В. Пидоренко , коменданта гуртожитка О. Є. Платонової, завгоспа  В. О. Мізюка  , майстра в/н Т. В. Хуторнюк та членами учнівської ради гуртожитку Тетяни Федорут і Романа Камяного   – виконало це непросте завдання.

   За результатами конкурсу переможцями стали мешканці кімнат №205, 212, 107 та 104 . Ці кімнати і зручні, і затишні, і зі смаком оформлені. 


   Конкурс показав, що і в гуртожитку, якщо докласти старання і фантазію, можна створити затишок.  У такій кімнаті зручно працювати і приємно відпочивати. Адже гарним господарям і стіни допомагають!

   Переможці нагороджені цінними подарунками.

   Вітаємо всіх переможців і бажаємо зберегти затишок і тепло своєї оселі!!!



Рубрика: ---
0
 (голосов: 3)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32