Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Чергове засідання педагогічної ради
30-10-2019, 22:34

Чергове засідання педагогічної ради

   30 жовтня 2019 року в ПТУ №32 м. Бобринець відбулось чергове засідання педагогічної ради

 


   Педагогічна рада є однією з форм методичної роботи та управління закладом на демократичних засадах.  Адже одним із завдань педагогічної ради  є створення дружнього, працездатного педагогічного колективу, в якому кожен  почував би себе відповідальним не тільки за доручену йому роботу, а й за всю діяльність педагогічного колективу.

   От і чергове засідання педагогічної ради було присвячено обговоренню важливих  питань. У формі педагогічного консиліуму за участі практичного психолога, соціального педагога, голів методичних комісій із загальноосвітньої підготовки були   підведені   підсумки педагогічної діагностики розвитку пізнавальних  та навчальних можливостей учнів І-го курсу, зроблено аналіз рівня базових знань учнів за результатами вхідного діагностування, вироблені напрямки роботи по підвищенню якості знань учнів, які показали  початковий рівень знань та по  формуванню учнівських колективів навчальних груп І –го курсу .

   Про стан  викладання та аналіз якості знань учнів з української  мови та математики (за підсумками здачі ЗНО -2019) та особливості проведення ЗНО- 2020 заслухали заступника директора з НВР Чемериса С.Л. В ході виступу було проаналізовано результати ЗНО з української мови та математики, які проходили учні ІІ та ІІІ курсів, було наголошено на основних аспектах, які необхідно врахувати під час підготовки та проведення ЗНО-2020.

 

 

   Про особливості організації навчально-виховного процесу в умовах креативної освіти заслухали  заступника директора з НВР Байздер Т.І. В другій частині «Творчий потенціал педагога – важливий чинник навчально-виховного процесу»  своїм досвідом по використанню соціальних мереж,  власних web- сторінок у виховній роботі з групою  поділились класні керівники Мокра Г.В, Охремов В.М., Мирошніченко О.О., Демецька О.В.

   В заключному виступі директор училища Запорожець А.М. акцентував увагу на тому, що  тільки цілеспрямована спільна робота педагогічного колективу і кожного педагогічного працівника може дати позитивний результат навчання і виховання наших учнів.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32