Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Актуальні питання підготовки учнів закладів ПТО до складання ЗНО-2018
26-01-2018, 15:51

Актуальні питання підготовки учнів закладів ПТО до складання ЗНО-2018

   26 січня 2018 року навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області було надано консультування в режимі онлайн з питань підготовки учнів закладів ПТО до складання ДПА у формі ЗНО у 2018 році.


   До участі у заході була залучена викладач української мови та літератури ПТУ №32 м.Бобринець Гончаренко В.В., яка відповідальна за підготовку учнів до складання ЗНО з української мови.

   Учасники вебінару були ознайомлені з основними змінами у процедурі реєстрації для участі в ЗНО на 2018 рік (відповідно до наказу Міністерства освіти та науки України від 10 січня 2017 року №25 «Деякі питання нормативного забезпечення  ЗНО результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти»).

   Наступний етап консультування був присвячений характеристиці сертифікаційної роботи з української мови. Учасники заходу були ознайомлені зі змістом, структурою, типами завдань та критеріями оцінювання тестових завдань.

   У підсумку роботи консультпункту присутні отримали відповіді на актуальні питання підготовки учнів закладів ПТО до складання ЗНО у 2018 році.  

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 1)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32