Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Відкритий виховний захід патріотичного спрямування інтелект – шоу знавців історії і літератури «Чумацький шлях»
5-04-2017, 20:57

Відкритий виховний захід патріотичного спрямування інтелект – шоу знавців історії і літератури «Чумацький шлях»

   5 квітня 2017 року в кабінеті « Історії України і всесвітньої історії» ПТУ - №32 м. Бобринець бібліотекарем Слєсарєвою З. Б. було проведено відкритий виховний захід патріотичного спрямування інтелект – шоу  знавців історії і літератури «Чумацький шлях», в якому взяли участь  дві команди «Патріоти» (група К 1.1) і «Берегині» (група К1.2).


   Під час заходу учасники інтелект – шоу відповідали на різноманітні питання пов’язані з історичним минулим і сьогоденням українського народу, його культурними надбаннями, звичаями і традиціями, відгадували відео сюжети відео туру «Славетні українці», виконували практичні завдання з туру «Мовні скарби українського народу», збагатили свої знання інформацією про невідомі сторінки з історії, літератури, мистецтва України.

 


   Переможцями в інтелектуальній грі стала команда « Берегині» ( група К1.2) набравши 33 бали.  На завершення заходу відбулося нагородження учасників гри  грамотами і призами. Також присутні на заході ознайомилися з інформаційною підбіркою матеріалів « Україно моя, ти одна, як життя. Україна і українці».


 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 1)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32