Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Екскурсійна поїздка до міста Кропивницький
27-04-2017, 09:30

Екскурсійна поїздка до міста Кропивницький

   26 квітня 2017 року учні – активні учасники суспільно-громадського життя  ПТУ №32 м. Бобринець, переможці предметних олімпіад, Всеукраїнський конкурсів, спортивних змагань разом з викладачами світової літератури Мирошніченко О.М., української мови Гончаренко В.В. та англійської мови Охремовим В.М. здійснили екскурсійну поїздку до міста Кропивницький, яка стала можливою за підтримки адміністрації училища – директора Запорожця А.М.

   Спочатку учні відвідали Дендропарк, де помилувалися прекрасними алеями з тюльпанів, гіацинтів, нарцисів, та покаталися на різних атракціонах.


   Потім учні переглянули виставу «Наймичка» у постановці Кіровоградського академічного обласного музично-драматичного театру  ім. М. Л. Кропивницького. Це свято театрального мистецтва організували директор Кіровоградського державного будинку художньої та технічної творчості Коптєва О.М. та керівник театрального гуртка Кумпан В.О.


   Буття українського народу, національний колорит, трагедія обездоленого люду, чистота їх помислів та бездоганна акторська гра захопила учнів й зворушила найтонші струни юних душ.

   Після вистави у фойє театру ще довго між учнями йшло обговорення побаченого, що свідчить: до минулого наша молодь небайдужа та пізнає його з трепетом.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 3)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32