Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » День Державного Прапора України
23-08-2017, 18:15

День Державного Прапора України

Небеса блакитні
Сяють з глибини,
А пшеничні й житні
Мерехтять лани.
Образ цей не зблідне,
Хоч минуть жнива.

Це знамено рідне -
Злото й синява.
Прапор наш, як літо,
В сонці майорить -
По долині жито,
По горі блакить.

Дмитро Павличко

     Щороку напередодні Дня Незалежності України ми вшановуємо одну із головних національних святинь – Державний Прапор України. Повага до прапора – це повага громадян до своєї історії та культури, запорука збереження громадянського миру та міжнаціональної злагоди. 
     День Державного Прапора України – це одне з тих свят, яке уособлює почуття гордості українців за свою Батьківщину. Під ним ми будуємо країну, засновану на демократичних цінностях, досягаємо суспільних, мистецьких і спортивних звершень, перемагаємо на міжнародних конкурсах та змаганнях. Під ним сьогодні захищають територію України від агресора військовослужбовці Збройних Сил України. 

     23 серпня 2017 року педагогічний колектив ПТУ №32 м.Бобринець на чолі з директором Запорожцем А.М. вшанували пам'ять загиблого випускника Григорія Діанова та поклали квіти до меморіальної дошки.


    Також директор прийняв участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України, що відбулися на площі Незалежності біля адмінбудинку, де під звуки Державного Гімну України було урочисто піднято синьо-жовтий стяг. Хвилиною мовчання було вшановано світлу пам’ять загиблих під час проведення антитерористичної операції та інших збройних конфліктах, де приймали участь українці.

    Державний Прапор України, як національний символ має довгу історію. Однак, лише доволі нещодавно він по справжньому став символом єдності, згуртованості українців, які боряться із військовим агресором у сьогоднішній тяжкий час. Пам’ятаймо про це і шануймо один із головних державних символів.



Рубрика: ---
0
 (голосов: 3)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32