Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » День святого Валентина
14-02-2018, 19:48

День святого Валентина

   14 лютого - День святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.

   У професійно-технічному училищі № 32 м. Бобринець у цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики.  

   Активісти училища разом з викладачем Білоконенко Г.В. вже на порозі училища малювали фарбами учням на щічках або руці сердечка та напис «Love».   


   Уже за традицією стало написання в цей день листівок-валентинок з привітаннями та найкращим побажаннями для людей небайдужих серцю. Тому, рано-ранесенько, почала працювала «Пошта Валентина», завдяки якій усі бажаючі могли виразити свою симпатію валентинкою. Поштарями в цей день працювали учні групи Т3.1 Назар Салтан та Сергій Артеменко.

   «Кохання – одне з піднесених, шляхетних і прекрасних почуттів! Без нього наше життя неможливе!» В цих словах була закладена суть концертно-розважальної програми «Love is…», що відбулася в День Святого Валентина в актовій залі училища.


   Чудові вокалісти училища Оксана Логвінова, Ольга Візер, Ірина Сілівестрова, Юлія Бобик та Вячеслав Кузнєцов показали свої кращі номери. В залі панувала сімейна атмосфера, яку на початку концерту створили ведучі заходу Сушко Єлизавета та Брасло Іван. Музичний супровід концертної програми повністю відповідав тематиці заходу. Родзинкою свята стали конкурси, в яких учні   показали свої   творчі здібності, а учасники отримали символічні подарунки, а також проведення лотереї серед глядачів залу.

   День Святого Валентина досить популярне свято серед молоді. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод.  Одну з легенд про святого Валентина розповіла глядачам Ліснича Богдана. 

 

   Заступник директора з НВР Байздер Тетяна Іванівна розповіла  про те, як відзначають День святого Валентина в різних країнах світу.

   Кохання є запорукою щасливого подружнього життя. Тому в сьогоднішній святковий день ми не могли не згадати ті подружні пари працівників нашого училища, які є нашими наставниками. Це подружжя: Чемерис Сергій Леонідович та Катерина Григорівна, Слободяник Григорій Іванович та Наталія Вячеславівна, Кіріченко Володимив Олександрович та Світлана Анатоліївна, Мокрий Ігор Олександрович та Галина Володимирівна, Кравченко Роман Євгенійович та Лілія Володимирівна, Азамат Станіслав Олексійович та Олена Тимофіївна. До них ведучі заходу звернулись з питанням, яке цікавило молодь найбільше «Як зберегти любов?»


 

     Для любителів фотографуватися було встановлено  фотозону з велетенських літер L O V E.


   Традиціоно, у фойє училища була розміщена стіна кохання «Поділися своїми почуттями», на якій  усі охочі могли зізнатися комусь у найсокровеннішому або залишити привітання своїм друзям та викладачам. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.

   Свої привітання з Днем святого Валентина учні навчальних груп розмістили у фойє навчального корпусу № 1 у вигляді святкових стіннівок-валентинок.


   Всі учні та працівники училища проявляли щиру зацікавленість святом та були у захваті від концерту, подарунків та створеної організаторами святкової атмосфери!


Ми ще раз вітаємо всіх  з Днем закоханих!  

Нехай життя кожного з вас буде сповнене радістю, теплом і, звичайно, любов'ю.

Будьте щасливі!!!

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 6)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32