Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Святкування 251-ї річниці від дня заснування Бобринця
1-10-2018, 09:57

Святкування 251-ї річниці від дня заснування Бобринця

   Цими вихідними, 28 - 30 вересня, Бобринець поринув у святкову атмосферу. Адже в ці дні мешканці і гості міста яскраво відзначили  251 - шу річницю заснування міста. 

   Святкування розпочалося 28 вересня з святкової ярмарки «Щедра осінь – добрим людям»  

   Вже спозаранку в центрі міста було весело та гамірно. Над містом лунала музика і панував ярмарковий настрій. Центром велелюдного дійства стала вулиця Миколаївська , на якій було встановлено намети, що представляли навчальні заклади міста.

   Професійно –технічне училище  №32 м.Бобринець взяло активну участь у проведенні ярмарку та представило широкий ассортимент продукції власного виробництва.

 

 

   29 вересня 2018 року  колектив навчального закладу взяв участь у святковій ході «Славимо рідне місто, вшановуємо пам’ять», яка пройшла від Свято Миколаївської церкви до спортивного комплексу «Олімпієць» під  акомпанемент  духового оркестру та барабанщиць. Учасники  урочистої ходи поклали квіти до пам’ятників  загиблим  вчителям та учням  міста,  пам’ятного знаку загиблим  воїнам-інтернаціоналістам та учасникам  ліквідації аварії на ЧАЕС, до пам’ятних  дошок загиблим учасникам АТО та Героя Небесної сотні Віктора Чміленка та до пам’ятника Невідомому солдату.  Хода закінчися на СК «Олімпієць»  виступом барабанщиць.

 

 

 

   Потім  під час урочистостей з нагоди Дня Міста було нагороджено ряд людей грамотами Бобринецької міської ради.  За  багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність і вагомий  особистий внесок у розвиток матеріальної бази училища  було нагороджено грамотами:

-      СОКУРЕНКО Людмилу Петрівну - майстра виробничого навчання професійно-технічного училища № 32

-      КІРІЧЕНКА Володимира Олександровича - майстра виробничого навчання  професійно-технічного училища № 32

   Народний депутат України Станіслав Березкін нагородив грамотою за високий рівень професіоналізму, працелюбність та активну участь у житті місцевої громади:

-      ЗАЙЦЕВА Віктора Володимировича – майстра виробничого навчання професійно-технічного училища № 32 міста Бобринець



Рубрика: ---
0
 (голосов: 1)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32