Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Героїко-патріотична година «Вже стільки років проминуло, а біль у серці б’є і б’є. Згадай Афганістан, синів полеглих України!» (до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і пам'яті воїнів-афганців)
18-02-2019, 11:35

Героїко-патріотична година «Вже стільки років проминуло, а біль у серці б’є і б’є. Згадай Афганістан, синів полеглих України!» (до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і пам'яті воїнів-афганців)

   18 лютого 2019 року в кабінеті «Іноземна мова» ПТУ №32 м.Бобринець викладачем історії Охремовим В.М. і бібліотекаром Слєсарєвою З.Б. було проведено героїко-патріотичну годину «Вже стільки років проминуло, а біль у серці б’є і б’є. Згадай Афганістан, синів полеглих України!» (до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і пам'яті воїнів-афганців) з учнями групи Т.2 (професія «Тракторист-машиніст с/г виробництва»).

 


   Під час заходу учні вшанували учасників бойових дій на території інших держав, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок у різний час, у різних державах.

   Документально-публіцистичні матеріали, художні твори, відео- та аудіозаписи перенесли учнів в страшні часи неоголошеної афганської війни 1979 – 1989 років.

   Майже 10 років проливали там кров наші юнаки, Україна втрачала найкращих своїх синів. Афганістан … Він став синонімом людського горя і сліз.

«Хто чув про Афган? Не чули?

Минула все ж вас ця біда?

Чи може ви просто забули

І час спливає, як вода?

Я вам нагадую, повірте.

Я вам нагадую, простіть.

Про матір й загиблого сина

Ви спогадів думку пустіть».



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32