Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Виховна година «Скажемо стоп алкоголю!!!»
26-03-2019, 18:25

Виховна година «Скажемо стоп алкоголю!!!»

     26 березня 2019 року в групі Т1.2 було проведено медичною сестрою Сторчеус А. П. виховну годину на тему: «Скажемо стоп алкоголю!!!»

 


     Алкоголь - це напій, який перетворює цілеспрямовану, відповідальну людину в дещо безрозсудну, слабовільну  істоту. Але всім нам все одно, кожен думає, - мене це не торкнеться (випиваючи черговий келих пива), але все на оборот - якщо людина не перестає часто вживати алкоголь, вона  просто спивається ..

     Як часто в компанії ми чуємо - «Мене вже і не пре від алкоголю» - це не привід для радості за товариша, а це сигнал організму до перших симптомів залежності від алкоголю. Уже не весело від малих кількостей алкоголю, організм вимагає ЩЕ, неможливо відмовитися – слабка сила волі. 

    Алкоголізм - це не звичка, це хвороба яку треба лікувати !!!

   Алкоголь - це ворог !!! Він дуже шкідливий для людського організму, він сприяє обростання серцевого м'яза жиром , порушує дію центральної нервової системи, викликає деградацію і т.д. Скільки сварок, аварій, необдуманих вчинків на фоні алкогольного сп'яніння ?!

    Учні брали активну участь в обговоренні різних життєвих ситуацій під впливом алкоголю, працювали в групках над завданням «Чим небезпечний алкоголь для різних професійних діяльностей» і зробили висновок що алкоголь - це отрута яка стає запорукою здорового способу життя і призводить до летальних випадків. Тому скажемо СТОП АЛКОГОЛЬ!

 

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32