Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Літературно – історичний колаж «Тобі, Україно, пісні лебедині, тобі наше серце, і кров, і життя. Відкрий для себе Україну».
10-09-2019, 12:47

Літературно – історичний колаж «Тобі, Україно, пісні лебедині, тобі наше серце, і кров, і життя. Відкрий для себе Україну».

                                                         «Виростай, дитино, й пам’ятай:

                                                                  Батьківщина – то найкращий край».

                                                                                                  Дмитро Павличко.

    10 вересня 2019 року в бібліотеці  ПТУ - №32 м. Бобринець  бібліотекарем Слєсарєвою З. Б. було проведено літературно –  історичний колаж  «Тобі, Україно, пісні  лебедині, тобі наше серце,  і кров, і життя. Відкрий  для  себе  Україну» з учнями групи К1.1  (професія «Кухар», класний  керівник  Мокра  Г. В.,  майстер в\н  Фесенко  Н. О.).

 

    

    Під час заходу учні збагатили свої знання цікавою інформацією про природні дива,  невідомі сторінки історії, літератури, мистецтва України, яка викликала в них почуття гордості за наш український народ, повагу до здобутків наших пращурів і сучасників, а також відповіли на питання вікторини «Україно моя, ти одна як життя…»

     На завершення заходу для учнів було проведено презентацію бібліотеки училища «Бібліотека – книжковий дім» під час якої учні ознайомилися із змістом  книжкового фонду, порядком розстановки книг на полицях відкритого доступу, численними тематичними поличками і стендами  «За Україну, за її долю, за честь і волю», «Герої не вмирають. Загиблі воїни Бобринеччини – учасники АТО», «Небесна Сотня – то в серцях вогонь», рекомендаційними переліками і оглядами – вернісажами  літератури різноманітної тематики.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32