Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
29-11-2018, 20:47

    29 листопада  2018 року в кухні – лабораторії ПТУ-32 м. Бобринець,  майстром в/н Хуторнюк Т.В., була проведена в групі К.2  тематично-перевірочна  робота  на  тему: «Механічна кулінарна бробка риби та приготування напівфабрикатів з неї».




20-11-2018, 10:05

   20 листопада 2018 року в ПТУ №32 м.Бобринець згідно навчального плану в групі К.2 , викладачем  спецдисципліни " Технологія приготування їжі з основами товарознавства" Демецькою О.В. було проведено урок    по темі «Технологія приготування риби фаршированої».

 



Національна  гаряча лініяЯ маю право!
20-11-2018, 10:05

   20 листопада 2018 року в ПТУ №32 м.Бобринець згідно навчального плану в групі К.2 , викладачем  спецдисципліни " Технологія приготування їжі з основами товарознавства" Демецькою О.В. було проведено урок    по темі «Технологія приготування риби фаршированої».

 



13-11-2018, 17:51

     13 листопада  2018 року в кухні – лабораторії ПТУ-32 м. Бобринець,  викладачем спецдисциплін Демецькою О.В., була проведена в групі К-1  лабораторно-практична робота  на  тему: «Обробка риби, приготування котлетної маси з риби і  напівфабрикатів з неї».




9-11-2018, 19:06

«Людина, що не знає нічого, може навчитись,

справа тільки в тому, щоб запалити в ній бажання вчитись». 

    Д.Дідро – французький філософ.    

 

      Після проходження виробничої практики учні групи  К-2 (майстер в/н Хуторнюк Т.В., Коновалюк  І.В.) виконували  пробні кваліфікаційні роботи підтверджуючи кваліфікацію «кухар ІІІ розряду». Цього року  такі роботи проводились нетрадиційно, а у формі змагання. Учні отримали різнорівневі завдання, згідно вимог кваліфікаційної характеристики.  Для полегшення виконання завдань вони склали технологічні картки на кожну страву, що  дало  змогу чітко виконувати всі технологічні операції приготування страв.



    

 



Національна  гаряча лініяЯ маю право!
2-10-2018, 14:51

   Рататуй – це овочева страва французької (якщо бути точнішим, прованської) кухні, яка була присутня в повсякденному літньому меню незаможніх селян. Але будь-яка повсякденна страва перетворюється на святкову за допомогою додавання приправ, соусів та усіляких інших важливих дрібничок.

   02 жовтня 2018 року  в ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Фесенко Н.О. в групі К.3.1 було проведено виробниче навчання. Домашнім завданням було для учнів розшукати рецепти  страви «Рататуй» та приготувати її на уроці.

 

 



6-09-2018, 23:29

    6 вересня 2018 року майстер виробничого навчання професійно-технічного училища №32 м. Бобринець Кіріченко Володимир Олександрович з метою зацікавленості в учнів першого курсу (група Т.1.1) до професії тракториста-машиніста провів ознайомлення з новітньою технікою, яка наявна в училищі.





3-06-2018, 23:09

   Улюблена робота і відпочинок біля самісінького моря. Саме такий трудовий старт узяли 03 червня 2018 року  дванадцять кращих першокурсників – кухарів  ПТУ №32 м.Бобринець, щоб повернутися в рідні пенати аж наприкінці серпня. Два дні позмінної роботи, а на наступні два дні – вихідний. За таким зручним графіком учні встигають і набуту теорію підкріпити на практиці, і змістовно відпочити.

 

   На базі відпочинку «Прибій» ВАТ «Гідросила»  учні училища отримують практику, поєднану не лише з професійним, а й із загальним розвитком. А головне – це також нагода для літнього оздоровлення учнів  на морі, якою  навчальний заклад користується  вже чимало років.



Національна  гаряча лініяЯ маю право!
29-05-2018, 14:10

   Професія «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» є провідною у сільському господарстві Бобринеччини, тому вимоги до якості навчання, які ставлять перед учнями майстри та викладачі, – високі. Основними формами організації навчання є теоретичні, практичні, комбіновані заняття і виробниче навчання.

   Індивідуальне навчання учнів водінню тракторів, комбайнів, тракторних агрегатів проводиться кожного тижня, планомірно, за графіком на спеціально обладнаній площадці — полігоні, з дотриманням правил безпеки праці. Правила дорожнього руху і основи керування трактором та комбайном, сільськогосподарськими машинами учні  вивчають не лише у спеціально обладнаному класі, а і в процесі індивідуальних занять по водінню трактора під керівництвом майстра виробничого навчання.         

   У професійно-технічному училищі № 32 м. Бобринець є всі можливості для цього. Високому рівню підготовки сприяє збережена та оновлена матеріально-технічна база.  Так, 29 травня 2018 року в групі Т.2  майстром в/н Зайцевим  В.В. було проведено заняття з індивідуального водіння трактора МТЗ - 892 . 



24-05-2018, 22:36

   Напевне, багатьом відома картина Ван Гога «Їдці картоплі», тому коментарі до шедевру не потрібні. Картоплю колись прославляв у своїй музиці великий Йоганн Себастьян Бах. Їй відкривали пам’ятники, присвячували мистецькі твори, називали другим хлібом, навіть найпершу виростили в космосі. А приказок, прислів’їв про картоплю — і не перерахувати. А чому все це? Відповідь дає сама картопля у загадці «Ріжуть мене ножакою, б’ють мене ломакою, а за те мене так гублять, бо я добра — мене люблять». Ніхто і не сумнівається в тому, що картоплю люблять.

     Саме тому 24 травня 2018 року в професійно-технічному училищі №32 м. Бобринець в групі К.1 майстром в/н Хуторнюк Т.В. було проведено фестиваль «Бульба-фест». На якому учні представили презентації походження та корисності бульбоплода в харчуванні, а майстер в/н презентувала приготування різних страв з картоплі.

        







Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн