Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Урок з спецпредмету «Устаткування підприємств харчування» на тему: «Марміти електричні для відпуску 1-х та 2-х страв, їх призначення, будова. Правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці.»
30-01-2017, 12:55

Урок з спецпредмету «Устаткування підприємств харчування» на тему: «Марміти електричні для відпуску 1-х та 2-х страв, їх призначення, будова. Правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці.»

   30.01.2017 року в групі К 1.2 ( професія "Кухар"), викладачем Демецькою О.В. було проведено урок з спецпредмету «Устаткування підприємств харчування»  на тему: «Марміти електричні для відпуску 1-х та 2-х страв, їх призначення, будова. Правила експлуатації та технічні вимоги безпеки праці.»


   Метою уроку було ознайомити учні  з будовою та принципом роботи мармітів, навчитись вирішувати проблемні ситуації, які виникають під час експлуатації устаткування, розвинути вміння застосовувати на практиці набуті знання та вміння з експлуатації теплового устаткування, зацікавленість учнів в сучасному устаткувані та його перевагами та виховувати дбайливе ставлення до використання електроенергії, природних ресурсів, устаткування.

   В ході заняття учні ознайомились з теоретичними аспектами даного устаткування, та відвідали їдальню училища для практичного ознайомлення з мармітом МСЕСМ-3,  що використовується на підприємстві.



Рубрика: ---
0
 (голосов: 1)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32