Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Професійна підготовка » Відкритий урок виробничого навчання
22-05-2017, 22:43

Відкритий урок виробничого навчання

    22 травня 2017 року в кухні – лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець в групі К.1.1 майстром в/н Фесенко Н.О. було проведено відкритий урок на тему: «Приготування фондю різних видів: сирне, м’ясне, безалкогольне, овочеве, шоколадне.»

    Метою уроку було навчити  учнів основним прийомам приготування фондю, ознайомити з різноманітністю та особливостями приготування різновидів фондю та виховати культуру виробничої діяльності, сумлінності, відповідальності за результати своєї роботи

    В ході заняття майстер в/н  запропонувала учням переглянути презентацію « Що ж таке  фондю?» та презентувала майстер – клас з приготування м’ясного фондю.

    Після чого учні Брасло Іван, Павлишак Валентина, Дахно Дар’я, Попадін Ірина виступили з дослідницькими проектами і приготували різновиди фондю: Попадін І. - овочеве, Брасло І. і Павлишак В. - шоколадне, Дахно Д. - сирне.



0
 (голосов: 0)

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.





Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн