Вітаємо вас Запобігання корупції Державні закупівлі |
Професійно- технічне училище № 32 » Відкритий урок виробничого навчання
22-05-2017, 22:43
Відкритий урок виробничого навчання22 травня 2017 року в кухні – лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець в групі К.1.1 майстром в/н Фесенко Н.О. було проведено відкритий урок на тему: «Приготування фондю різних видів: сирне, м’ясне, безалкогольне, овочеве, шоколадне.» Метою уроку було навчити учнів основним прийомам приготування фондю, ознайомити з різноманітністю та особливостями приготування різновидів фондю та виховати культуру виробничої діяльності, сумлінності, відповідальності за результати своєї роботи В ході заняття майстер в/н запропонувала учням переглянути презентацію « Що ж таке фондю?» та презентувала майстер – клас з приготування м’ясного фондю. Після чого учні Брасло Іван, Павлишак Валентина, Дахно Дар’я, Попадін Ірина виступили з дослідницькими проектами і приготували різновиди фондю: Попадін І. - овочеве, Брасло І. і Павлишак В. - шоколадне, Дахно Д. - сирне. Рубрика:
---
0
[group=5] Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. [/group]
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям. Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32 |