Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Професійна підготовка » Лабораторно-практичне заняття на тему:" Механічна кулінарна обробка риби, приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї"
14-11-2017, 21:43

Лабораторно-практичне заняття на тему:" Механічна кулінарна обробка риби, приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї"

   14 листопада 2017 року в кухні-лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець викладач спецдисциплін  Демецька О.В. згідно програми провела лабораторно - практичне заняття з учнями групи К-1.

    Мета заняття: відпрацювання методів і прийомів розбирання риби з лускою, приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї.

   На заняті учні практично закріпити  теоретичні знання   з:

-  технології розбирання риби з лускою на чисте філе, приготування котлетної маси  та напівфабрикатів з неї.

-   організації робочого місця;

-  розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій напівфабрикатів;

-  проведення бракеражу та попередження недоліків напівфабрикатів з риби;

 -  дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.

   Під час заняття було проведено дослідницьку роботу з визначення якості котлетної  маси коли в неї додати свіжий хліб. Учні практично вирахували відсоток відходів під час обробки риби, результати були різні , але всі учні вклались в відведену норму.

   Заняття пройшло на позитивній хвилі, кожен зміг закріпити свої знання.



0
 (голосов: 2)

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.





Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн