Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Тиждень робітничої професії кухарів – свято професіоналізму.
22-12-2017, 18:47

Тиждень робітничої професії кухарів – свято професіоналізму.

   З 11.12.2017 по 22.12.2017  в ПТУ №32 м.Бобринець  проходив тиждень робітничої  професії  « Кухар ».



  У підготовці та проведенні брали  участь учні груп кухарів. Керівництво здійснювали  викладач  професійно-теоретичної підготовки Демецька О.В  та майстри виробничого навчання.

   Головною метою  було:

            - Забезпечити найсприятливіші умови для виявлення та розвитку творчості учнів, пошуку обдарованих дітей.

            - Стимулювати активну творчу працю учнів у процесі навчання.

            - Створення умов для розвитку професійних практичних навичок.

            - Розвиток активності, інтересу в учнів до предмету та до майбутньої професії.

   Відкриття тижня розпочалося 4 листопада 2017 року в актовій залі  навчального закладу з  показової шоу – гри «Посвята в кухарята». Захід підготували і провели учні групи К.1  на чолі з майстром виробничого навчання Хуторнюк Тетяною Володимирівною.


   11 грудня 2017 року майстром виробничого навчання Тунік  Т.І. для учнів  групі К.3.1 було проведено кулінарний майстер – клас «Траншування птиці».


   12 грудня 2017 року викладач спецдисциплін Демецька О.В провела для учнів групи К-1 інформаційну виховну годину на тему: «Молекулярна кухня», в ході якої ознайомила учнів з новинками в світі шоу-кухні.


   12 грудня 2017 року  викладачем спецдисципліни Демецькою О.В. з учнями груп К.2.1, К.2.2, К.3.1 та К.3.2 було проведено міжпредметний інтелектуальний марафон «Острів знань».


   13 грудня 2017 року в групі К 3.2. майстром в/н Кучерюк А.В. було проведено відкритий урок виробничого навчання по темі «Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього: пирогів напіввідкритих , пирога закритого(«троянда»), рулету з маковою начинкою, булок різними способами формування - з начинкою та без. Вимоги до якості.» На уроці учні справно справилися зі своїми завданнями і приготували смачні кондитерські вироби.


   14 грудня 2017 року учні навчальних груп з професії «Кухар» провели  кулінарний флешмоб «Гарбузова каша»


   15 грудня 2017 року  свою творчу фантазію учні  груп К.1, К.2.2, К.3.1, та К.3.2 показали на виставці кулінарних композицій «Політ фантазії кухаря».


   18 грудня в групі К.2.2. (майстер виробничого навчання Слободяник Н.В.)  відбувся майстер-клас «Сервірування столів».


  19 грудня 2017 року викладач спецдисциплін Демецька О.В.  провела урок-конкурс між учнями К-1 групи на тему: «Обробка та технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці дичини та субпродуктів».


   20 грудня 2017 року майстер виробничого навчання  Фесенко Н.О. провела презентацію сучасного обладнання для учнів 1 курсу..

   21 грудня 2017 року було проведено майстром виробничого навчання Слободяник Н.В. та учнями групи К 2.2 учнівський майстер-клас по приготуванню іспанського десерту «Чуррос».


   Завершальним етапом тиждня робітничої професії  – 22 грудня  стали підсумки.

 

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 1)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32