Вітаємо вас Запобігання корупції Державні закупівлі |
Професійно- технічне училище № 32 » Майстер - клас "Траншування птиці"
13-12-2017, 12:53
Майстер - клас "Траншування птиці"Траншування – це порціонування страв з риби, м'яса, домашньої птиці та дичини, приготовлених цілими,у присутності відвідувачів. Володіти мистецтвом порціонування страв перед відвідувачами в торговому залі повинні однаково як кухарі, так і метрдотель і офіціанти. Звичайно, це уміння вимагає сумлінної підготовки, адже працювати перед гостями потрібно не тільки технічно, швидко і впевнено, але й артистично. Кухарі або офіціанти, які траншують страви перед відвідувачами, повинні мати приємну зовнішність, бути акуратними, впевненими в собі, триматися спокійно, артистично, мати постійний контакт з відвідувачами, яких вони обслуговують. При траншуванні слід використовувати білі рукавички. 13.12.2017 року в групі К 3.1 ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Тунік Т.І. був проведений майстер-клас « Траншування птиці». Метою майстер – класа було показати учням : - Важливим фактором при траншуванні є вміння володіти приладами. Ними треба працювати вміло, швидко і впевнено, не торкаючись м'яса рукою (крім тих випадків, коли треба вийняти довгі кістки). - Прибори та необхідний посуд повинні бути бездоганно чистими. - Траншувати страви можна на розробній дошці або на тарілці чи блюді. - Необхідно вміти обробити готову птицю швидко, впевнено і красиво. В майстер-класі приймали участь: 1.Логвінова Оксана. 2.Візер Ольга. 3.Баляндра Альона. 4.Печерська Світлана. 5.Московчук Наталія. Рубрика:
---
0
[group=5] Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. [/group]
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям. Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32 |