Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Майстер - клас "Траншування птиці"
13-12-2017, 12:53

Майстер - клас "Траншування птиці"

   Траншування – це порціонування страв з риби, м'яса, домашньої птиці та дичини, приготовлених цілими,у присутності відвідувачів. Володіти мистецтвом порціонування страв перед відвідувачами в торговому залі повинні однаково як кухарі, так і метрдотель і офіціанти. Звичайно, це уміння вимагає сумлінної підготовки, адже працювати перед гостями потрібно не тільки технічно, швидко і впевнено, але й артистично. Кухарі або офіціанти, які траншують страви перед відвідувачами, повинні мати приємну зовнішність, бути акуратними, впевненими в собі, триматися спокійно, артистично, мати постійний контакт з відвідувачами, яких вони обслуговують. При траншуванні слід використовувати білі рукавички.

   13.12.2017 року в групі К 3.1 ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Тунік Т.І. був проведений майстер-клас « Траншування птиці».    

   Метою майстер – класа було показати учням :

-  Важливим  фактором  при траншуванні є вміння володіти приладами. Ними треба працювати вміло, швидко і впевнено, не торкаючись м'яса рукою (крім тих випадків, коли треба вийняти довгі кістки).

- Прибори та необхідний посуд повинні бути бездоганно чистими.

- Траншувати страви можна на розробній дошці або на тарілці чи блюді.

- Необхідно  вміти  обробити готову птицю  швидко, впевнено і красиво.

   В майстер-класі приймали участь:                                                                                                             

1.Логвінова Оксана.                                                                                                                                  

2.Візер Ольга.                                                                                                                                     

3.Баляндра Альона.                                                                                                                                                  4.Печерська Світлана.                                                                                                                          

5.Московчук Наталія.         



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32