Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Професійна підготовка » Урок з технології приготування їжі з основами товарознавства на тему « Загальні правила оформлення страв. Складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення композиції.»
26-03-2018, 14:27

Урок з технології приготування їжі з основами товарознавства на тему « Загальні правила оформлення страв. Складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення композиції.»

   26.03.2018 року в ПТУ №32 м.Бобринець в групах К.2.1 та К.2.2  викладачем Демецькою О.В. було проведено урок з технології приготування їжі з основами товарознавства на тему « Загальні правила оформлення страв. Складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення композиції.»

   В ході заняття учні ознайомились з загальними правилами оформлення страв, з інструментами для виготовлення композицій в стилі карвінг, з наглядною літературою ,  мали змогу переглянути відео фрагменти з вирізання овочів, викладач показала декілька практичних прийомів з вирізання композицій з овочів.

   Домашнім завданням для учнів було переглянути в інтернеті відео уроки по карвінгу та підготувати продукти для відпрацювання на практичному занятті.



0
 (голосов: 1)

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.





Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн