Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
2-10-2018, 14:51

Страва дня: французький рататуй

   Рататуй – це овочева страва французької (якщо бути точнішим, прованської) кухні, яка була присутня в повсякденному літньому меню незаможніх селян. Але будь-яка повсякденна страва перетворюється на святкову за допомогою додавання приправ, соусів та усіляких інших важливих дрібничок.

   02 жовтня 2018 року  в ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Фесенко Н.О. в групі К.3.1 було проведено виробниче навчання. Домашнім завданням було для учнів розшукати рецепти  страви «Рататуй» та приготувати її на уроці.

 

 

   Всі учні справилися з завданням, а найкращий результат показали -  Дахно Дар’я, Мельник Варвара, Дубачинський Сергій, Брасло Іван, Попадін Ірина, Панченко Ольга.

 



0
 (голосов: 1)

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.





Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн