Вітаємо вас Запобігання корупції Державні закупівлі |
Професійно- технічне училище № 32 » Страва дня: французький рататуй
2-10-2018, 14:51
Страва дня: французький рататуйРататуй – це овочева страва французької (якщо бути точнішим, прованської) кухні, яка була присутня в повсякденному літньому меню незаможніх селян. Але будь-яка повсякденна страва перетворюється на святкову за допомогою додавання приправ, соусів та усіляких інших важливих дрібничок. 02 жовтня 2018 року в ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Фесенко Н.О. в групі К.3.1 було проведено виробниче навчання. Домашнім завданням було для учнів розшукати рецепти страви «Рататуй» та приготувати її на уроці.
Всі учні справилися з завданням, а найкращий результат показали - Дахно Дар’я, Мельник Варвара, Дубачинський Сергій, Брасло Іван, Попадін Ірина, Панченко Ольга.
Рубрика:
---
0
[group=5] Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. [/group]
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям. Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32 |