Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Професійна підготовка » Лабораторно-практична робота "Обробка риби, приготування котлетної маси з риби і напівфабрикатів з неї"
13-11-2018, 17:51

Лабораторно-практична робота "Обробка риби, приготування котлетної маси з риби і напівфабрикатів з неї"

     13 листопада 2018 року в кухні – лабораторії ПТУ-32 м. Бобринець, викладачем спецдисциплін Демецькою О.В., була проведена в групі К-1  лабораторно-практична робота  на  тему: «Обробка риби, приготування котлетної маси з риби і  напівфабрикатів з неї»

 

    

     Метою заняття було на практиці закріпити теоретичні знання з :

-         Обробки риби з лускою і без неї;

-         Розбирання риби на чисте філе;

-         Приготування котлетної маси з риби;

-         Приготування рибних напівфабрикатів.

     В ході заняття  викладач демонструвала основні прийоми обробки риби, наголошуючи на правилах техніки безпеки, учні дублювали всі технологічні операції: з  чистого рибного філе приготували рибний фарш, виконали процес вибивання, порціонування, та формування напівфабрикатів.


     Рефлексією на заняті слугувала дегустація смажених виробів з котлетної маси. Заняття пройшло в позитивному настрої і мало багато  позитивних відгуків з боку учнів.



0
 (голосов: 0)

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.





Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн