Вітаємо вас Запобігання корупції Державні закупівлі |
Професійно- технічне училище № 32 » Майстер-клас «Приготування фламбованих страв»
10-12-2018, 19:52
Майстер-клас «Приготування фламбованих страв»З метою підвищення професійного рівня, розширення кругозору і передачі досвіду у практичну діяльність майстрів 10 грудня 2018 року в кухні - лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець майстром в\н Хуторнюк Т.В. було проведено майстер-клас «Приготування фламбованих страв».
Тетяна Володимирівна ознайомила присутніх з історією виникнення даного способу, розкрила секрети приготування та показала високий рівень майстерності у приготуванні таких страв, як: - «Стейк з ароматом кави і самбуки» фламбе
- «Яловичина з фруктами» фламбе
- «Креветки пікантні» фламбе
- «Банани», фламбе
- «Фрукти фламбе з морозивом»
Отже, майстер-клас є унікальною формою нарощування професіоналізму майстра в конкретній сфері «педагогічного відтворення». Але як і будь-яка інша форма роботи з професійним досвідом майстра, вона вимагає невпинного «шліфування» й удосконалення.
Рубрика:
---
0
[group=5] Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. [/group]
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям. Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32 |