Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Майстер-клас «Приготування фламбованих страв»
10-12-2018, 19:52

Майстер-клас «Приготування фламбованих страв»

      З метою підвищення професійного рівня, розширення кругозору і передачі досвіду у практичну діяльність майстрів 10 грудня 2018 року в кухні - лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець  майстром в\н Хуторнюк Т.В. було проведено майстер-клас «Приготування фламбованих страв».


 

     Тетяна Володимирівна ознайомила присутніх з історією виникнення даного способу, розкрила секрети приготування та показала високий рівень майстерності у приготуванні таких страв, як:

-          «Стейк з ароматом кави і самбуки» фламбе



-         «Яловичина з фруктами» фламбе

 


-         «Креветки пікантні» фламбе

 


-         «Банани», фламбе

 


-         «Фрукти фламбе з морозивом»

 


     Отже, майстер-клас є унікальною формою нарощування професіоналізму майстра в конкретній сфері «педагогічного відтворення». Але як і будь-яка інша форма роботи з професійним досвідом майстра, вона вимагає невпинного «шліфування» й удосконалення.

 




Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32