Вітаємо вас Запобігання корупції Державні закупівлі |
Професійно- технічне училище № 32 » Лабораторно - практична робота «Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв»
23-01-2019, 15:33
Лабораторно - практична робота «Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв»Нехай їжа буде вашими ліками, а не ліки — їжею. Страви з круп, бобових та макаронних виробів є поживними та смачними, і є хорошим гарніром для улюблених основних страв. Рецепти цих страв дуже різноманітні та чудово поєднуються з м'ясом, овочами і морепродуктами. Цікаві рецепти страв з макаронів, бобових та круп допоможуть Вам приготувати апетитні страви. 23.01.2019 року в кухні-лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець викладачем спецдисциплін Демецькою О.В. було проведено лабораторно - практичну роботу в групі К.1 на тему: «Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв».
В ході заняття учні ознайомились з асортиментом круп, бобових, макаронних виробів, варіантами їх приготування, оформлення і подачі. Рубрика:
---
0
[group=5] Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. [/group]
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям. Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32 |