Вітаємо вас Запобігання корупції Державні закупівлі |
Професійно- технічне училище № 32 » «Креативний підхід до приготування і подачі гарбузової каші».
2-12-2013, 00:00
«Креативний підхід до приготування і подачі гарбузової каші».02. 12. 2013 року в групі К – 2. 1 майстром виробничого навчання Іваницею Ю. С. був проведений майстер клас на тему :«Креативний підхід до приготування і подачі гарбузової каші».
Учнями були представлені два варіанта приготування та подачі гарбузової каші: -класична габузова каша з рисовою крупою; -гарбузова каша без крупи; Результатом проведення майстер-класу було збагачення багажу знань учнів.
Учні навчилися креативно подавати та презентувати страву з нашого національного продукту – гарбуза, та зрозуміли, настільки може бути різноманітним і цікавим меню з звичного продукту харчування. Рубрика:
---
0
[group=5] Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. [/group]
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям. Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32 |