Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » «Креативний підхід до приготування і подачі гарбузової каші».
2-12-2013, 00:00

«Креативний підхід до приготування і подачі гарбузової каші».

02. 12. 2013 року в групі К – 2. 1 майстром виробничого навчання Іваницею Ю. С. був проведений майстер клас на тему  :«Креативний підхід до приготування і подачі гарбузової каші».

 

«Креативний підхід до приготування і подачі гарбузової каші».

 

Учнями були представлені два варіанта приготування та подачі гарбузової каші:

 -класична габузова каша з рисовою крупою;

 -гарбузова каша без крупи;

Результатом проведення майстер-класу було збагачення багажу знань учнів.

 

Учні навчилися креативно подавати та презентувати страву з нашого національного продукту – гарбуза, та зрозуміли, настільки може бути різноманітним і цікавим меню з звичного продукту харчування.



Рубрика: ---
0
 (голосов: 1)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32