Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
18-11-2015, 13:22

Лабораторно - практичне заняття

   В групах першого курсу К1.1 і К1.2  , викладачем спеціальних дисциплін Демецькою Ольгою Вікторівною проведено лабораторно – практичні роботи з « Технології приготування їжі» по темі «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї.»


 

Лабораторно - практичне заняття

 

Лабораторно - практичне заняття

 

 

       Проведення лабораторно – практичних робіт дає змогу учням закріпити теоретичні знання з питань технології приготування страв та організації виробництва, створює умови для якісного засвоєння пройденого матеріалу.

           В процесі роботи учні закріпили знання з :

- розрахунку сировини;

- підбору посуду , інвентарю, інструментів та організації робочого місця;

- набули навиків з первиної обробки риби, розбирання риби на філе, приготування котлетної маси, приготування н/ф з рибної котлетної маси.

- навчилися в ході роботи попереджати  та усувати недоліки , що впливають на якість виробу.

- дотримуватись вимог санітарії та гігієни, технічних вимог безпеки праці;

- економно використовувати бюджет часу, сировину, енергоносії, воду.

          Кінцевий результат показав що учні прагнуть здобувати знання і з цікавістю чекають наступних занять



0
 (голосов: 2)

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.





Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн