Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ptu32/ptu32.com.ua/www/engine/classes/templates.class.php on line 72 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ptu32/ptu32.com.ua/www/engine/modules/show.full.php on line 292 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ptu32/ptu32.com.ua/www/engine/classes/templates.class.php on line 64 Відкритий урок на тему: "Технологія приготування омлетів" » Професійно- технічне училище № 32

Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Професійна підготовка » Відкритий урок на тему: "Технологія приготування омлетів"
16-12-2015, 22:57

Відкритий урок на тему: "Технологія приготування омлетів"

   Зміна пріоритетних цілей професійної освіти зумовлює виведення на перший план завдання розвитку особистості майбутнього фахівця на основі його внутрішнього потенціалу та з урахуванням прогресивних культурно-історичних і технологічних досягнень людства. За цих умов глобальною метою і стратегічним завданням професійної освіти стає всебічний розвиток людини, створення таких організаційно-педагогічних умов, які б сприяли максимальному розкриттю творчого потенціалу особистості.

    Відповідно до робочої програми з дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», на кваліфікацію «кухар» четвертого розряду, 16.12.2015 року в аудиторії №9 викладачем спецдисциплін Демецькою О.В у групі К.2 було проведено відкритий урок по темі «Технологія приготування омлетів.».

 



 

    З метою підвищення навчально-виховної ефективності уроку, реалізації принципів свідомості, активності та якості знань були використані інтерактивні методи навчання такі, як: урок-бесіда з інтерактивними методами навчання, навчання у співпраці, де учень і викладач є рівноправними суб’єктами; проблемно-пошуковий та дослідницький методи.

    На уроці було цікаво представлено матеріал учням за допомогою мультимедійної презентації та опорних конспектів. На уроці чітко прослідковувався тісний зв'язок з іншими спец предметами та загальноосвітніми предметами. Була розглянута підготовка сировини, інвентарю та посуду для приготування омлетів, технологія приготування омлетів, національні різновиди омлетів. Також були використані відео фрагменти приготування класичного омлету.

    Велика увага приділялася сучасній подачі та декоруванню готових омлетів, так як це впливає на попит страв, зацікавлює відвідувачів, сприяє створенню приємної атмосфери в ресторанному закладі.  

      Будь-який нестандартний, інтерактивний урок, дає можливість учням проявити свої здібності, майстерність, впливає на розвиток їхньої пізнавальної, самостійної і творчої активності, сприяє підвищенню інтересу до обраної професії. 



0
 (голосов: 2)

Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.





Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн