Вітаємо вас Запобігання корупції Державні закупівлі |
Професійно- технічне училище № 32 » Відкритий урок виробничого навчання
21-09-2016, 07:05
Відкритий урок виробничого навчанняПрактично кожен з нас може приготувати цілком їстівну, а іноді й просто смачну страву. Але одна справа - зробити що-небудь смачненьке для себе і своєї сім'ї, і зовсім інша - готувати їжу відмінної якості і смаку для 100 чоловік щодня. Сьогодні, як і впродовж багатьох століть, професія кухар затребувана, адже людина постійно потребує їжі, бажано не тільки смачної але й корисної В училищі майстри виробничого навчання навчають учнів бути справжніми фахівцями в приготування їжі, вільно орієнтуватися у всьому різноманітті світової кулінарії, а також в останніх тенденціях та новинках. 21 вересня 2016 року в кухні-лабораторії ПТУ № 32 м. Бобринець в групі К.3 майстром в/н Хуторнюк Т.В. був проведений відкритий урок виробничого навчання на тему : « Приготування страв з м’яса смаженого порційним шматком : стейк в маринадах різних кухонь світу.» Метою уроку було навчити учнів правильних прийомів при приготуванні стейків різного ступеня просмажування з різних частин туші та їх маринування в маринадах різних кухонь світу. Спочатку учні після показу і пояснення майстра вчились готувати класичний стейк різних ступенів просмажування : Rare (з кров’ю ), Medium ( напівпросмажене ) і Well done (добре просмажене ) А потім виконували творче завдання : попередньо підібравши гарнір з овочів та знайшовши до стейка маринади різних кухонь світу. І бригада ( Редванська Наталія, Скуміна Людмила, Влад Дмитро, Томіленко Максим, Наумочкіна Євгенія ) готували стейки мариновані в іспанському та мексиканському маринаді і подавали з овочами гриль ІІ бригада (Загнибіда Ірина, Колісник Тетяна, Будлянська Віка, Синельник Дар’я, Мамчур Володимир ) готували стейки мариновані в бразильському та монреальському маринаді і подавали з овочами гриль ІІІ бригада (Куку Олена, Хлевицька Світлана, Орешина Катерина, Бацкалевич Тамара, Харжевський Андрій) готували стейки мариновані в англійському та корейському маринаді і подавали з гарнірами «Гарбуз з яблуками гриль з карі» і «Гарбуз з часником» Найкращі результати показали учні І бригади, а учні ІІ та ІІІ бригади також справились з роботою, але в ході заняття були допущені незначні помилки. Бажаємо учням подальших професійних злетів!!!
Рубрика:
---
0
[group=5] Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. [/group]
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям. Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32 |