Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Відкритий урок виробничого навчання
21-09-2016, 07:05

Відкритий урок виробничого навчання

   Практично кожен з нас може приготувати цілком їстівну, а іноді й просто смачну страву. Але одна справа - зробити що-небудь смачненьке для себе і своєї сім'ї, і зовсім інша - готувати їжу відмінної якості і смаку для 100 чоловік щодня. Сьогодні, як і впродовж багатьох століть, професія кухар затребувана, адже людина постійно потребує їжі, бажано не тільки смачної але й корисної

   В училищі майстри виробничого навчання навчають учнів бути справжніми фахівцями в приготування їжі, вільно орієнтуватися у всьому різноманітті світової кулінарії, а також в останніх тенденціях та новинках. 

   21 вересня 2016 року в кухні-лабораторії ПТУ № 32 м. Бобринець в групі К.3 майстром в/н Хуторнюк Т.В. був проведений відкритий урок виробничого навчання  на тему : « Приготування  страв з м’яса смаженого порційним шматком : стейк в  маринадах  різних кухонь світу.»


  Метою уроку було навчити учнів правильних прийомів при приготуванні  стейків різного ступеня просмажування з різних частин туші  та їх маринування  в маринадах різних кухонь світу.

   Спочатку учні  після показу і пояснення майстра вчились готувати класичний стейк різних ступенів просмажування : Rare (з кров’ю ),   Medium ( напівпросмажене ) і  Well done (добре просмажене )


   А потім виконували творче завдання :  попередньо підібравши гарнір з овочів та знайшовши до стейка маринади різних кухонь світу.

   І бригада ( Редванська Наталія, Скуміна Людмила, Влад Дмитро, Томіленко Максим, Наумочкіна Євгенія )  готували стейки мариновані в іспанському та мексиканському маринаді і подавали  з овочами гриль


  ІІ бригада (Загнибіда Ірина, Колісник Тетяна, Будлянська Віка, Синельник Дар’я, Мамчур Володимир ) готували стейки мариновані в бразильському та монреальському маринаді і подавали з овочами гриль


  ІІІ бригада (Куку Олена, Хлевицька Світлана, Орешина Катерина, Бацкалевич Тамара, Харжевський Андрій) готували стейки мариновані в англійському та корейському маринаді і подавали  з гарнірами «Гарбуз з яблуками гриль з карі»  і «Гарбуз з часником»


   Найкращі результати показали учні І бригади, а учні  ІІ  та ІІІ бригади  також справились з роботою, але  в ході заняття були допущені незначні  помилки.

   Бажаємо учням подальших професійних злетів!!!

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 4)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32