Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Рекомендації педагогічному колективу «Якщо є підозри, що учень вживає наркотичні речовини».
13-02-2018, 21:28

Рекомендації педагогічному колективу «Якщо є підозри, що учень вживає наркотичні речовини».

   13.02.2018р. практичним психологом Токарчук І.М. оброблено інформацію і доведено у вигляді рекомендацій педагогічному колективу. В зв’язку з збільшенням цікавості підлітків до наркотичних речовин: «Якщо є підозри, що учень вживає наркотичні речовини».

   1. Тактовно повідомити батьків, або опікунів, про підозри та вказати їх причини.

   2. При підозрі групового вживання наркотиків провести роботу з батьками всіх членів групи. Можна це зробити з запрошенням лікаря-нарколога, психолога, та працівників правоохоронних органів у вигляді зборів.

   3. Організувати зустрічі учня з лікарем-наркологом, та психологом.

  4. Надати підлітку достатньо інформації про шкідливий вплив наркотиків. Уникайте осудливої тактики, переконайте в доцільності звернення по медичну допомогу.

   5. Проінформуйте підлітка і батьків про установи, що надають допомогу неповнолітнім. Особливо підкреслити можливість анонімного лікування.

   6. Указати неприпустимість появи у закладі в стані одурманення, та залучення однолітків до вживання наркотичних речовин.

   7. Неприпустимо розголошувати інформацію про захворювання підлітка, оскільки це призводить до втрати продуктивного контакту.

   8. При роботі з неповнолітнім треба точно знати, яка ситуація в родинні підлітка, чи можуть батьки реально впливати на поведінку своєї дитини, яке її мікросоціальне оточення за місцем проживання.



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32