Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Семінар-тренінг: «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді».
3-10-2018, 21:23

Семінар-тренінг: «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді».

     2-3 жовтня 2018 року практичний психолог професійно-технічного училища №32 м.Бобринець Токарчук І.М. та соціальний педагог Томіленко І.О. прийняли участь семінарі-тренінзі на тему: «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді», який відбувався у рамках співпраці навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Кіровоградській області з благодійним  Фондом  «Здоров’я жінки і планування сім’ї» на базі ДЗП(ПТ)О «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі» відбувся семінар-тренінг з питань планування сім’ї, репродуктивного здоров’я та репродуктивних прав.


   

     Мета тренінгу: ознайомити учасників та навчити використовувати у своїй діяльності посібник «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді», розроблений Фондом, сприяти підвищенню рівня обізнаності з питань збереження репродуктивного здоров’я та планування сім’ї, покращенню інформаційно-просвітницької та профілактичної роботи у навчальних закладах.

     Протягом двох днів працювали досвідчені тренери, які, зокрема, надали ключову інформацію з питань здорового способу життя, статевого та репродуктивного здоров’я молоді.

     За результатами тренінгу учасники отримали сертифікати, електронні та друковані інформаційні матеріали, які рекомендовані МОН для використання в закладах освіти, а також відзначили актуальність запропонованої тематики й важливість впровадження інформаційно-просвітницької діяльності у сфері планування сім’ї та репродуктивного здоров’я в Україні.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32