Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Круглий стіл «Знаємо та реалізуємо свої права».
11-12-2018, 11:31

Круглий стіл «Знаємо та реалізуємо свої права».

   11 грудня 2018 року практичним психологом професійно-технічного училища №32 м.Бобринець Токарчук І.М. та класним керівником Білоконенко Г.В.  до Міжнародного дня захисту прав людини проведено круглий стіл на тему: «Знаємо та реалізуємо свої права».

 

   Мета заняття: формування людської гідності, свободи особистості, міжособистісних стосунків у дусі толерантності, дружби, миролюбності, доброти; передача знань про права людини в національному вимірі, про взаємозв’язок прав людини та громадянина; виховання розуміння зв’язку прав людини та збереження миру на Землі; формування навичок комунікації через інтерактивні форми роботи, розвиток творчого мислення учнів.

Під час заняття  учні приймали активну участь в обговоренні прав людини, приводили приклади з власного життя. Учні дійшли висновку про те, що всі ми від народження маємо певні права, які гарантовані і захищаються державою. Їх потрібно знати й реалізовувати.

    Але важливо запам’ятати: поводитися слід так, щоб своєю поведінкою не порушувати прав іншої людини. Незнання закону не звільняє від відповідальності за вчинки, дії або бездіяльність.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32