Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Обласний журналістський фестиваль «Осінні зерна» пройшов цього разу на Бобринеччині.
2-11-2018, 19:02

Обласний журналістський фестиваль «Осінні зерна» пройшов цього разу на Бобринеччині.

     02 листопада щорічний обласний журналістський фестиваль «Осінні зерна» пройшов  цього разу на Бобринеччині..  

    Головна   мета  проекту - познайомити журналістів області, інших районів, з людьми, життям, досягненнями, історією того району, в який приїхали. А ще звернути увагу на серйозні події, дати тощо. 

    Нинішнього  року представники місцевих мас-медіа присвятили його  чотирьом визначним датам: з нагоди 250 – річчя з дня народження Івана Котляревського, видатного українського письменника, поета, драматурга та 100 – річчя з дня народження Дмитра Прилюка, видатного українського журналіста, викладача, письменника.

 

     Заступник директора з навчально-виховної роботи Байздер Тетяна Іванівна ознайомила присутніх з історією навчального закладу та його сьогоденням.

     Учасникам та гостям фестивалю була продемонстрована новітня сільськогосподарська техніка, яку навчальний заклад придбав за бюджетні кошти для проведення теоретичних та практичних занять, з метою підготовки та перепідготовки молоді з професії тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва.


  

 






Рубрика: ---
0
 (голосов: 1)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32