Вітаємо вас Запобігання корупції Державні закупівлі |
Професійно- технічне училище № 32 » Дослідно-експериментальна робота завершена
27-11-2018, 15:37
Дослідно-експериментальна робота завершена27 листопада 2018 року НМК ПТО у Кіровоградській області проведено онлайн-захід «Педагогічна майстерня» для педагогічних працівників професій громадського харчування закладів професійно (професійно-технічної) освіти області, у ході якого презентувались хід та підсумки дослідно-експериментальної діяльності методичної комісії професій громадського харчування професійно-технічного училища № 32 м. Бобринець з проблеми «Розширення асортименту традиційних страв із гарбуза зразками світової кухні у підготовці фахівців з професії «Кухар».
Усвідомлення педагогічними працівниками необхідності докорінних змін в професійній підготовці майбутніх кухарів та важливість підвищення професійного рівня учасників навчально-виробничого процесу зумовили стрімкий розвиток інтересу педагогічних працівників з професії «Кухар» до проведення дослідно - експериментальної роботи у навчальному закладі, яка розпочалась з січня 2016 року. Методична комісія вважала головним у своїй діяльності здійснювати підготовку кваліфікованих робітників, які зможуть працювати на сучасних виробництвах та виконувати завдання з використанням нової техніки, сировини, інноваційних способів обробки, приготування та подачі страв. Свою діяльність з реалізації проблеми «Розширення асортименту традиційних страв із гарбуза зразками світової кухні у підготовці фахівців з професії «Кухар». вони розпочали з аналізу кожної теми виробничого навчання, оцінки необхідних змін та реальної можливості внесення їх до робочої навчальної програми. Таким чином, робоча навчальна програма з професії «Кухар» 3 та 4 розрядів була зорієнтована на впровадження сучасних виробничих технологій та тенденцій регіонального виробництва наступними шляхами:
Ініціатором дослідно-експериментальної роботи стала майстер в/н Слободяник Н.В, яка презентувала свій досвід роботи по використанню регіонального компоненту (гарбуза) в підготовці кухарів та розробила дидактичний збірник інструкційно-технологічних карток на страви з гарбуза. українських та зарубіжних кухонь. Апробація страв із збірника, розробка інструкційних карток-алгоритмів послідовності приготування страв і стали метою дослідно – експериментальної роботи . Підсумки проведеної роботи були презентовані нашими педагогічними працівниками під час онлайн –заходу . Учасники мали змогу познайомитись із інформаційно-методичним забезпеченням експерименту, змістом та результатами роботи педагогічних працівників та учнівських колективів у ході трьох етапів реалізації його завдань, які були представлені педагогічними працівниками навчального закладу: методистом Ніколаєнко Т.Д., майстрами виробничого навчання Слободяник Н.В., Хуторнюк Т.В. та викладачем професійно-теоретичної підготовки Демецькою О.В. Вітаємо наших колег Слободяник Н.В., Хуторнюк Т.В, Демецьку О.В, Фесенко Н.О, Кучерюк А.В, Тунік Т.І, Коновалюк І.В. з успішним завершенням дослідно-експериментальної діяльності та бажаємо їм наснаги та подальших творчих злетів ! Рубрика:
---
0
[group=5] Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. [/group]
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям. Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32 |