Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Обласний семінар-практикум педагогічних працівників професій сільськогосподарського профілю, автомобільного транспорту.
4-06-2019, 13:41

Обласний семінар-практикум педагогічних працівників професій сільськогосподарського профілю, автомобільного транспорту.

   Згідно з річним планом роботи НМК ПТО в Кіровоградській області 04 червня 2019  року на базі Професійно-технічного училища № 32 м. Бобринець  відбувся семінар-практикум для педагогічних працівників професій «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин» та «Водій автомобіля» , які прибули з усієї області. У роботі семінару взяли участь викладачі з професійно-теоретичної підготовки та майстри виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів даного напрямку: із Знам’янського професійного ліцею, Піщанобрідського аграрного професійного ліцею, ПТУ № 36 смт. Новгородки та ПТУ №30 смт. Торговиця,  методисти НМК ПТО Спірідонова Н.В та Вузленко Т.В.

   Відкрила семінар-практикум методист НМК ПТО Спірідонова Н.В. Привітав присутніх та надав вичерпну інформацію щодо напрямків діяльності ПТУ№32 м.Бобринець та створеного на його базі сільськогосподарського навчально-практичного центру  у сучасних соціально-економічних умовах директор училища Запорожець Андрій Михайлович.

   Семінар проходив у формі Естафети педагогічних ідей на тему «Сучасні форми та методи викладання».

 


   Учасників семінару привітав директор ПТУ № 32 м. Бобринець Запорожець А.М.

   У  ході семінару - практикуму  були проведені:

-       Анкетування «Педагогічна компетентність»

-       Методичний кейс «Що ви знаєте про…»

-       Обмін досвідом  «Сучасні форми і методи викладання»

   Також у рамках семінару-практикуму Слободяник Г.І., викладач ПТУ № 32 м. Бобринець, провів відкритий урок з використанням елетронних ресурсів на тему «Технологічний процес роботи зернозбирального комбайна» в групі учнів І-го курсу.

 

 


   Майстер в/н Кіріченко В.О. провів майстер-клас на тему «Технічні характеристики та особливості експлуатації трактора NewHolland Т 7060», в ході якого учасники мали можливість не лише дізнатись про сучасний трактор , але й мали можливість покерувати ним.

 

 


   На завершення учасникам семінару була влаштована екскурсія по ознайомленню із придбаною для сільськогосподарського навчально-практичного центру новітньою технікою та сільськогосподарським обладнанням.

 

 

 


   При підведенні підсумків семінару-практикуму всі учасники відзначили високий рівень його організації, насиченість, обмінялись власними  враженнями.



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32