Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » На часі – створення сучасного комплексу дидактичного забезпечення професійної підготовки
5-11-2019, 17:58

На часі – створення сучасного комплексу дидактичного забезпечення професійної підготовки

   5 листопада 2019 року викладач спецдисциплін Демецька О.В., майстер виробничого навчання Хуторнюк Т.В. професійно-технічного училища №32 м.Бобринець взяли участь в семінарі-практикум педагогічних працівників професій громадського харчування з проблеми «Створення електронного комплексно-методичного забезпечення шлях до підвищення професійної компетентності педагога», який відбувся  на базі професійно-технічного училища № 36 смт Новгородка.

 

 

   У роботі семінару взяла участь викладач ПТУ№36 смт.Новгородка Вінзіцька А.В., яка провела урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», на якому розкривались практичні можливості використання електронних дидактичних засобів, розміщених на інтерактивній онлайн дошці.

   Окрім того, своїми ідеями щодо створення сучасного комплексу засобів навчання поділились викладачі Регіонального центру професійної освіти ім. О.С. Єгорова - Висоцька Л.О та ДЗП(ПТ)О «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі» - Калужська В.О.

   Учасники заходу мали змогу ознайомитись з онлайновими сервісами WordArt та Wizer.mi та прийняти участь в майстер-класі «Створення хмари тегів», проведений викладачем ПТУ № 36 смт Новгородка Бутенком Ю.В.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32