Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Обласний семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів ПТНЗ області «Корекційно-відновлювальна робота з учнями – як складова частина навчально-виховного процесу, спрямована на формування особистості».
15-02-2017, 19:17

Обласний семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів ПТНЗ області «Корекційно-відновлювальна робота з учнями – як складова частина навчально-виховного процесу, спрямована на формування особистості».

   15 лютого 2017 року на базі державного навчального закладу «Олександрійський професійний ліцей» навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області проведено обласний семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів ПТНЗ області «Корекційно-відновлювальна робота з учнями – як складова частина навчально-виховного процесу, спрямована на формування особистості».


   Зустріч пройшла у форматі педагогічного діалогу, що передбачав розгляд теоретичних та практичних аспектів проведення корекційно-відновлювальної роботи з учнями у ПТНЗ.

   Протягом усієї тривалості семінару-практикуму його учасники мали можливість не тільки систематизувати теоретичні знання, а й виробити навички їх практичного застосування та оволодіти елементарними прийомами релаксації. Працівники психологічної служби ліцею провели ряд цікавих вправ, які дали можливість учасникам вдосконалити практичні навички проведення корекційно-розвивальних занять.

   Підведення підсумків семінару відбулося через вправу «Вільний мікрофон»,  під час якої учасники обмінялися досвідом з проблеми семінару та обговорили рішення щодо вдосконалення роботи психологічної служби ПТНЗ області.



Рубрика: ---
0
 (голосов: 2)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32