Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
21-12-2018, 14:50

   З 10 по 21 грудня 2018 року Сільськогосподарський навчально-практичний центр на базі професійно-технічного училиша № 32 м.Бобринець організував  короткострокові  курси  по ознайомленню з сучасною сільськогосподарською технікою іноземного виробництва.

   Сьогодні українські аграрії купують все більше нових тракторів, в основному, іноземних марок і часто стикаються із проблемою підготовки трактористів до роботи на новій техніці. Адже до роботи на таких агрегатах допускаються особи, які пройшли спеціальну підготовку.

   Саме з метою навчання працівників сільськогосподарських підприємств роботі на сучасній техніці іноземного виробництва і були організовані ці курси.

   Відповідно до укладених договорів працівники сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств Бобринецького та Компаніївського районів (в кількості 11 осіб)  проходили навчання в нашому Центрі.

   Навчальним планом для слухачів були передбачені теоретична та практична підготовка. Викладач Слободяник Г.І  під час теоретичних  занять  ознайомив слухачів  з  основними технічними характеристиками  тракторів, найбільш затребуваних на ринку України та які поширені у фермерських господарствах, та детально ознайомив з експлуатаційними властивостями тракторів марки New Holland Т-7060 та  New Holland ТD-5-110 .


    Заняття по оволодінню практичними навичками роботи на тракторах марки New Holland Т-7060 та  New Holland ТD-5-110  проводили майстри виробничого навчання Кіріченко В.О. та Дудченко В.М. Разом з майстром в/н Щербиною М.В. слухачі мали можливість ознайомитись з призначенням та основними  технічними характеристиками  GPS-навігації та  відпрацювати порядок дій системи параллельного водіння TRIMBLE Ez-Guide 250 на базі трактора МТЗ-892.

    21 грудня 2018 року всі слухачі отримали сертифікати про успішне завершення навчання та оволодіння практичними навичками роботи на сучасній сільськогосподарській техніці іноземного виробництва. 




13-12-2018, 22:29

      13 грудня 2018 року в кухні – лабораторії  професійно - технічного училища № 32 м. Бобринець майстром  виробничого навчання Кучерюк Аллою Володимирівною було проведено майстер – клас  для майстрів виробничого навчання : « Приготування грушевого десерту «Прекрасна Олена». Перед приготуванням страви було проведено екскурс в історію виникнення цього десерту , ким та коли було започатковано приготування даної страви. Потім було показано послідовність приготування та різні методи подачі десерту.

 



Національна  гаряча лініяЯ маю право!
12-12-2018, 18:46

     В рамках проведення Декади кухарів 12.12.2018р. для учнів, викладачів та майстрів виробничого навчання ПТУ №32 м.Бобринець майстрами виробничого навчання Слободяник Н.В. та Хуторнюк Т.В. був проведений майстер клас з приготування солодких страв з желе та створенню квітів у 3D технології.

     Перед початком проведення майстер класу майстри виробничого навчання розповіли присутнім про сучасні методи приготування та оформлення солодких страв з желе, продемонстрували роботу на новітньому інструменті, який використовується для створення 3D малюнку в желейній масі. Для проведення заходу були підготовлені заготовки желе і відповідні кольорові барвники.

 

     Використовуючи спеціальний інструмент, власну фантазією і творчий підхід учасники майстер класу створили вишукану композицією з квітів в технології 3D.



 



11-12-2018, 12:27

   11 грудня 2018 року викладачем спецдисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»  Демецькою О.В. було проведено бліц турнір «Калейдоскоп знань», в рамках Декади кухарів, з учнями групи К.2.



10-12-2018, 19:52

      З метою підвищення професійного рівня, розширення кругозору і передачі досвіду у практичну діяльність майстрів 10 грудня 2018 року в кухні - лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець  майстром в\н Хуторнюк Т.В. було проведено майстер-клас «Приготування фламбованих страв».

 



Національна  гаряча лініяЯ маю право!
29-11-2018, 20:47

    29 листопада  2018 року в кухні – лабораторії ПТУ-32 м. Бобринець,  майстром в/н Хуторнюк Т.В., була проведена в групі К.2  тематично-перевірочна  робота  на  тему: «Механічна кулінарна бробка риби та приготування напівфабрикатів з неї».




28-11-2018, 15:19

    Одна з наймасовіших форм позаурочної роботи з учнями в училищі  – проведення тижня професій, адже це є цілий ряд освітніх заходів, спрямованих на розвиток творчості учнів, поглиблення та розширення знань з предметів та професії,  збагачення досвіду викладачів та майстрів виробничого навчання.

   З 19 по 28 листопада 2018 року в училищі була проведена декада професії тракторист-машиніст с/г виробництв, приурочена до Дня працівників  сільського господарства. Декада була змістовна та різнопланова.

   В рамках декади проводились такі заходи: конкурс стіннівок "Моя майбутня професія", тематичні класні години, екскурсія ознайомлення з новою сільськогосподарською технікою училища,  вікторина: "Ми знавці сільськогосподарської техніки."  До участі у заходах були залучені учні всіх навчальних груп.



20-11-2018, 10:05

   20 листопада 2018 року в ПТУ №32 м.Бобринець згідно навчального плану в групі К.2 , викладачем  спецдисципліни " Технологія приготування їжі з основами товарознавства" Демецькою О.В. було проведено урок    по темі «Технологія приготування риби фаршированої».

 



Національна  гаряча лініяЯ маю право!
13-11-2018, 17:51

     13 листопада  2018 року в кухні – лабораторії ПТУ-32 м. Бобринець,  викладачем спецдисциплін Демецькою О.В., була проведена в групі К-1  лабораторно-практична робота  на  тему: «Обробка риби, приготування котлетної маси з риби і  напівфабрикатів з неї».




9-11-2018, 19:06

«Людина, що не знає нічого, може навчитись,

справа тільки в тому, щоб запалити в ній бажання вчитись». 

    Д.Дідро – французький філософ.    

 

      Після проходження виробничої практики учні групи  К-2 (майстер в/н Хуторнюк Т.В., Коновалюк  І.В.) виконували  пробні кваліфікаційні роботи підтверджуючи кваліфікацію «кухар ІІІ розряду». Цього року  такі роботи проводились нетрадиційно, а у формі змагання. Учні отримали різнорівневі завдання, згідно вимог кваліфікаційної характеристики.  Для полегшення виконання завдань вони склали технологічні картки на кожну страву, що  дало  змогу чітко виконувати всі технологічні операції приготування страв.



    

 







Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн