Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
26-03-2018, 15:30

 «Ніхто не стає майстром,

не тренуючись у майстерності»

                                                                                Ян Коменський

   Суп - напевно, одне з найважливіших понять світової кулінарії. Далеко не всі народи знають слово «суп» (наприклад, в російській мові воно з'явилося лише в XVIII столітті), проте важко назвати національну кухню, яка не знала б якої-небудь юшки, хоча б і самої простенької. Рецептів супів - тисячі, якщо не десятки тисяч. 

   Українська народна кухня відрізняється широким вибором перших страв, які готують із різноманітних продуктів. Перші страви збуджують апетит, підвищують секрецію залоз органів травлення, є важливим джерелом мінеральних і біологічно активних речовин (вітамінів, мікроелементів).

   26 березня 2018 року в кухні – лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Хуторнюк Т.В. в  групі К.1   було проведено урок з теми «Приготування супів», а саме «Приготування овочевої пасеровки. Приготування супів картопляних з крупів, бобових.»

   Під час актуалізації знань учні за допомогою хмарних технологій мали змогу пригадати з попередніх уроків первинну обробку та форми нарізання овочів, а також підготовку до варіння круп та бобових для успішного виконання майбутньої самостійної роботи.



26-03-2018, 14:27

   26.03.2018 року в ПТУ №32 м.Бобринець в групах К.2.1 та К.2.2  викладачем Демецькою О.В. було проведено урок з технології приготування їжі з основами товарознавства на тему: « Загальні правила оформлення страв. Складні форми нарізання овочів. Елементи оформлення композиції.»



Національна  гаряча лініяЯ маю право!
22-03-2018, 15:35

   22.03.2018 року  в  групі К-1  ПТУ №32 м.Бобринець викладачем спеціальних дисциплін Демецькою О.В. було проведено лабораторно-практичну роботу з теми «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього».



12-03-2018, 16:23

   12 березня 2018 року в кухні – лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Хуторнюк Т.В в групі К.1 було проведено урок на тему «Приготування страв з макаронних виробів та бобових: макарони відварні з жиром, сметаною та сиром, квасоля відварна з томатом та цибулею . Вимоги до якості. Відпуск»



5-03-2018, 16:16

   05 березня 2018 року  в кухні – лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Хуторнюк Т.В в групі К.1 було проведено урок - гра на тему: « Ознайомлення з гарячим  цехом. Приготування каш різної консистенції: розсипчасті, в’язкі і рідкі. Вимоги до якості. Відпуск»



Національна  гаряча лініяЯ маю право!
26-02-2018, 16:15

   26 лютого 2018 року в кухні – лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Хуторнюк Т.В в групі К.1 було проведено тематично-перевірочну роботу  з теми: « Механічна кулінарна обробка м’яса, м’ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів, приготування напівфабрикатів»



21-02-2018, 14:20

   Майстер у професійному закладі – це передусім педагог, основний організатор виробничої діяльності  учнів, їх наставник, вихователь.  Безумовно, цей педагог має бути справжнім майстром з професії, якої він навчає молодих людей. Підготувати кваліфікованого робітника  високого професійного рівня, тим більше для агропромислового комплексу, важливе і відповідальне завдання. У професійно-технічному училищі № 32 м. Бобринець є всі можливості для цього. Високому рівню підготовки сприяє збережена та оновлена матеріально-технічна база.

   Підготовка трактористів-машиністів с/г виробництва  включає в себе отримання необхідних теоретичних знань і безпосередньо уроки водіння. Майстри в/н училища  при навчанні трактористів – машиністів  керуються принципом тісної взаємодії того й іншого.

   Так, 21 лютого 2018 року в групі Т.3.1 майстром в/н Кіріченко В.О. було проведено заняття з індивідуального водіння трактора Т-150К, в ході якого учні відпрацювали вправи в правильній посадці тракториста в кабіні, користування робочими органами і педалями, вивчення контрольно-вимірювальних приладів трактора Т-150К, запуск і зупинка двигуна. 



16-02-2018, 15:58

   Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік!

   Так з 12 по 16 лютого 2018 року  у професійно-технічному училищі №32 м.Бобринець,  методичною комісією з професії «Кухар»,  було проведено феєричне дійство свята масляної.



Національна  гаряча лініяЯ маю право!
31-01-2018, 16:09

   31 січня 2018 року  в кухні – лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Хуторнюк Т.В в групі К.1 було проведено урок на тему: « Ознайомлення з м'ясо-рибним цехом. Механічна кулінарна обробка м’яса. Приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї: котлети, биточки»



22-12-2017, 18:47

   З 11.12.2017 по 22.12.2017  в ПТУ №32 м.Бобринець проходив тиждень робітничої  професії  « Кухар ».



   У підготовці та проведенні брали  участь учні груп кухарів. Керівництво здійснювали  викладач  професійно-теоретичної підготовки Демецька О.В  та майстри виробничого навчання.

   Головною метою  було:

            - Забезпечити найсприятливіші умови для виявлення та розвитку творчості учнів, пошуку обдарованих дітей.

            - Стимулювати активну творчу працю учнів у процесі навчання.

            - Створення умов для розвитку професійних практичних навичок.

            - Розвиток активності, інтересу в учнів до предмету та до майбутньої професії.

 







Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн