Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
21-02-2018, 14:20

   Майстер у професійному закладі – це передусім педагог, основний організатор виробничої діяльності  учнів, їх наставник, вихователь.  Безумовно, цей педагог має бути справжнім майстром з професії, якої він навчає молодих людей. Підготувати кваліфікованого робітника  високого професійного рівня, тим більше для агропромислового комплексу, важливе і відповідальне завдання. У професійно-технічному училищі № 32 м. Бобринець є всі можливості для цього. Високому рівню підготовки сприяє збережена та оновлена матеріально-технічна база.

   Підготовка трактористів-машиністів с/г виробництва  включає в себе отримання необхідних теоретичних знань і безпосередньо уроки водіння. Майстри в/н училища  при навчанні трактористів – машиністів  керуються принципом тісної взаємодії того й іншого.

   Так, 21 лютого 2018 року в групі Т.3.1 майстром в/н Кіріченко В.О. було проведено заняття з індивідуального водіння трактора Т-150К, в ході якого учні відпрацювали вправи в правильній посадці тракториста в кабіні, користування робочими органами і педалями, вивчення контрольно-вимірювальних приладів трактора Т-150К, запуск і зупинка двигуна. 



22-12-2017, 18:47

   З 11.12.2017 по 22.12.2017  в ПТУ №32 м.Бобринець проходив тиждень робітничої  професії  « Кухар ».



   У підготовці та проведенні брали  участь учні груп кухарів. Керівництво здійснювали  викладач  професійно-теоретичної підготовки Демецька О.В  та майстри виробничого навчання.

   Головною метою  було:

            - Забезпечити найсприятливіші умови для виявлення та розвитку творчості учнів, пошуку обдарованих дітей.

            - Стимулювати активну творчу працю учнів у процесі навчання.

            - Створення умов для розвитку професійних практичних навичок.

            - Розвиток активності, інтересу в учнів до предмету та до майбутньої професії.

 



Національна  гаряча лінія
21-12-2017, 20:54

   21.12.17 року проведено майстром виробничого навчання Слободяник Н.В. та учнями групи К 2.2 учнівський майстер-клас по приготуванню іспанського десерту «Чуррос»



18-12-2017, 20:52

   Сервіровка столів - завершальний етап підготовки залу до прийому відвідувачів. Сервірування столу це не просто підготовка його до сніданку, обіду, вечері або чаю. Це свого роду мистецтво, що більшою мірою залежить від смаку людини, яка накриває стіл, а не від його фінансових можливостей.

   Саме цю мету хотіли донести до учнів групи К.2.2 майстер в/н Слобордяник Н.В та учениці Федорут Тетяна та Отян Жанна.

  18 грудня в групі К.2.2. відбувся майстер-клас «Сервірування столів».

 



13-12-2017, 16:04

   13 грудня 2017 року в групі К 3.2. майстром в/н Кучерюк А.В. було проведено відкритий урок виробничого навчання по темі «Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього: пирогів напіввідкритих , пирога закритого(«троянда»), рулету з маковою начинкою, булок різними способами формування - з начинкою та без. Вимоги до якості.»

 



Національна  гаряча лінія
13-12-2017, 12:53

   Траншування – це порціонування страв з риби, м'яса, домашньої птиці та дичини, приготовлених цілими,у присутності відвідувачів. Володіти мистецтвом порціонування страв перед відвідувачами в торговому залі повинні однаково як кухарі, так і метрдотель і офіціанти. Звичайно, це уміння вимагає сумлінної підготовки, адже працювати перед гостями потрібно не тільки технічно, швидко і впевнено, але й артистично. Кухарі або офіціанти, які траншують страви перед відвідувачами, повинні мати приємну зовнішність, бути акуратними, впевненими в собі, триматися спокійно, артистично, мати постійний контакт з відвідувачами, яких вони обслуговують. При траншуванні слід використовувати білі рукавички.

   13.12.2017 року  в групі К 3.1  ПТУ №32 м.Бобринець майстром виробничого навчання Тунік Т.І. був проведений майстер-клас « Траншування птиці».                                                                                                                                 



12-12-2017, 22:07

   Успіх у житті чекає тих, хто живе під гаслом «Освіта через усе життя», постійно підвищуючи кваліфікацію, вивчаючи нове в своїй професії. Перспективного напряму в Україні набувають питання формування та розвиток мобільності, конкурентноспроможності, професійної компетентності кваліфікованих робітників. А максимальний розвиток активного, творчого та професійного потенціалу працівника можливий за умови сприятливого професійного навчання.

   Тому в рамках тижня робітничої професії  12 грудня 2017 року в ПТУ №32 м.Бобринець викладачем спецдисциплін Демецькою О.В. з учнями груп К.2.1, К.2.2, К.3.1 та К.3.2 було проведено міжпредметний інтелектуальний марафон «Острів знань».

 



11-12-2017, 21:29

   Одним із важливих методів навчання  у ПТУ №32 м.Бобринець  вважаються  уроки виробничого навчання, які розширюють і поглиблюють теоретичні знання учнів, забезпечують їх закріплення практичною діяльністю в кухнях – лабораторіях, стимулюють використання засвоєних знань для формування профільних умінь і навичок.

   11 грудня 2017 року було проведено майстром виробничого навчання Хуторнюк Т.В. в групі  К.1  виробниче навчання  на тему: «Механічна кулінарна обробка овочів, грибів». Отриманні знання, які продемонструвала майстер виробничого навчання,  будуть потрібні учням при організації робочого місця для обробки капустяних, цибулевих і грибів  ручним способом, оскільки набуті уміння та навики мають вплив на якість виконання робіт під час нарізки овочів простою формою нарізання, що впливає на якість приготовлених страв, їх зовнішній і естетичний вигляд. 



 





Національна  гаряча лінія
8-12-2017, 14:47



4-12-2017, 13:50

   4 грудня 2017 року в актовій залі  Професійно - технічному   училищі № 32 м.Бобринець було проведено  свято - гру «Посвята в кухарята». Захід підготували і провели учні групи К.1  на чолі з майстром виробничого навчання Хуторнюк Тетяною Володимирівною. 







Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32
Радіо
Радіо онлайн