Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Навчаючись вчимо. Майстер-клас для викладачів.
7-05-2020, 13:03

Навчаючись вчимо. Майстер-клас для викладачів.

   Навчальне відео - один з найважливіших компонентів дистанційного уроку. Як записати свій урок або зробити навчальний відеоролик для пояснення основних моментів з теми? Адже це набагато практичніше, ніж текстовий опис, інструкція або посібник, тому що  учні одразу бачать, як потрібно виконувати дії, про які йдеться у відеодемонстрації.

   З метою надання практичних порад викладачам зі створення навчальних відео та скринкастів, надання інформації про їх розміщення на ресурсах 7 травня на платформі Zoom методист Ніколаєнко Т.Д. провела майстер-клас «Онлайн-інструменти для створення навчальних відео та скринкастів».

 

 

   В ході майстер-класу викладачі мали можливість переглянути презентацію та отримати детальну інструкцію по використанню простих і безкоштовних ресурсів LOOM та    Movie Maker, які призначені  для створення скрінкастів та відеороликів, а також як створити свій канал на You Tube.

   Проведення майстер класу сприяло  формуванню у викладачів розуміння особливостей роботи із сервісами для створення навчальних відео, вміння створювати навчальні відео та скринкасти та розміщувати їх у онлайн-класі чи соціальній мережі. 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32