Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Українознавча гра «Неймовірна круговерть. Козацьке коло» до Дня українського козацтва
13-10-2020, 22:06

Українознавча гра «Неймовірна круговерть. Козацьке коло» до Дня українського козацтва

   Доблесні воїни, втікачі, українські лицарі та хоробрі захисники — як тільки не називали козаків їхні сучасники. Життя запорожців повне загадок і таємниць, проте одне відомо напевне: козаків поважали та мусили рахуватися з ними навіть найбільші імперії. Про легендарне козацьке військо у свій час не знав тільки лінивий. Слава про мужність та хитрість козаків мчала світом, як вороний кінь Диким Полем. Величезні імперії добре розуміли: з козаками погані жарти. Не даремне в австро-угорської армії існувала офіційна інструкція: вступати в бій з козаками лише у разі п’ятикратної чисельної переваги.

   З метою перевірити, як добре учні групи Т.1.2 (професія «Тракторист-машиніст с/г виробництва») знають життя, побут, звичаї та подвиги козаків, 13 жовтня 2020 року викладач історії ПТУ №32 м.Бобринець Охремов В.М. провів  цікаву українознавчу гру «Неймовірна круговерть. Козацьке коло». Найкращим знавцем козаків у запеклій боротьбі виявився Тісовський Єгор.

 

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32