Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Батьківські збори для випускних груп з професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва»
10-02-2021, 12:24

Батьківські збори для випускних груп з професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва»

   З метою ознайомлення та роз’яснення процедури реєстрації та особливостей проведення ЗНО-2021, підвищення психолого-педагогічної грамотності батьків у ПТУ №32 м.Бобринець 10 лютого 2021 року були проведені батьківські збори груп ІІІ курсу з професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва».

   На зборах були присутні члени адміністрації, класні керівники Охремов В.М., Гончаренко В.М., майстри виробничого навчання Кіріченко В.О., Одінцов І.С. та батьки учнів випускних груп.

 


   Заступник директора з навчально-виробничої роботи Чемерис С.Л. ознайомив батьків з чинними нормативними документами Міністерства освіти і науки України, Українського центру оцінювання якості освіти, Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, які регулюють процеси організації та проведення ЗНО у 2021 році. Батьки були ознайомлені з термінами проведення зовнішнього незалежного оцінювання, з особливостями реєстрації, необхідними документами для здійснення реєстрації. Також було розглянуте питання про проходження виробничої практики, виконання дипломних робіт, складання учнями іспитів з ПДР та водіння, працевлаштування та про можливість випускників продовжити навчання у вищих навчальних закладах.

   Батьківські збори проводилися з дотриманням карантинних вимог: всі батьки мали засоби індивідуального захисту, а медична сестра закладу Шевченко Н.І. проводила температурний скринінг.



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32