Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Інтелектуальний марафон-квест "КВІТНИ, А НЕ ХВОРІЙ", приурочений Всесвітньому дню боротьби з захворювання на туберкульоз.
23-03-2021, 10:17

Інтелектуальний марафон-квест "КВІТНИ, А НЕ ХВОРІЙ", приурочений Всесвітньому дню боротьби з захворювання на туберкульоз.

   Щорічно 24 березня в усьому світі проводиться День боротьби з туберкульозом, який відзначається за рішенням Всесвітньої організації здоров’я. Саме в цей день у 1882-му році в Берліні німецький мікробіолог Роберт Кох оголосив про відкриття цієї страшної хвороби, яка до цих пір загрожує кожному з нас.

   23 березня в групі К.1.2 ПТУ №32 м.Бобринець відбувся інтелектуальний марафон-квест "КВІТНИ, А НЕ ХВОРІЙ". Організувала та провела захід класний керівник Хуторнюк Тетяна Володимирівна

 

 

   Метою  було ознайомити учнів із загальними відомостями про хворобу  туберкульоз, симптомами  даної хвороби, шляхами зараження та заходами по запобіганню даного захворювання, сформувати у здобувачів освіти якості сильної особистості та здатності протистояти даній хворобі, попередити захворювання серед підлітків та студентської молоді.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32