Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Навчально-методичний семінар в режимі онлайн «Організаційно-методичні аспекти підготовки до ЗНО в 2022 році»
21-10-2021, 17:43

Навчально-методичний семінар в режимі онлайн «Організаційно-методичні аспекти підготовки до ЗНО в 2022 році»

   21 жовтня 2021 року методична комісія з предметів гуманітарного циклу ПТУ №32 м. Бобринець на чолі з головою комісії викладачем іноземної мови Охремовим В.М. та викладач української мови та літератури Гончаренко В.В., викладач історії Пасіка Ю.В. взяли участь у навчально-методичному семінарі в режимі онлайн «Організаційно-методичні аспекти підготовки до ЗНО в 2022 році».

   Метою заходу було ознайомлення учасників з актуальними питаннями щодо  підготовки учнів ЗП(ПТ)О до складання ЗНО з української мови, історії України, англійської мови та математики, а також презентація практичного досвіду підготовки учнів ЗП(ПТ)О до складання ЗНО з означених предметів. У ході консультацій були розкриті актуальні питання нормативно-правового забезпечення ЗНО, надані методичні рекомендації щодо якісної підготовки учнів до ЗНО та окреслені психолого-педагогічні закономірності навчання здобувачів професійної освіти.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32