Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Вітаємо з перемогою!!!
3-12-2021, 20:26

Вітаємо з перемогою!!!

   Патріотизм у сучасному розумінні – це відчуття того, що в моїй навчальній групі, училищі, місті, країні все мене стосується, все залежить від мене. 

   За ініціативи члена ГО «Ветерани кордону» Андрющенка Михайла Михайловича, учні професійно-технічного училища №32 м. Бобринець взяли участь 10 ювілейний Міжнародний дитячий фестиваль-конкурс патріотичної пісні, організований  та проведений дистанційно Дніпропетровською  обласною  асоціацією прикордонників, голова правління С.М. Бовсуновський. 

   На конкурсі були  представлені номери:

   1. Пісня «Україна – ти моя родина», у виконанні Вікторії Мушки (учениця групи К3.1)  і Вікторії Франц (учениця групи К1). 

   2. Вірш «Я бачила як плакали солдати». Автор Дарія Синельник, випускниця нашого училища. Читає Богдан Лазаренко  (учень групи Т1.2)  

   За підсумками конкурсу учні училища були нагороджені дипломами лауреатів  10 ювілейного Міжнародного дитячого фестивалю-конкурсу в номінаціях «Вокальне мистецтво» та «Декламування», а також ювілейними медалями та статуетками.

   Нагороди вручали засновник ГО «Ветерани кордону» міський голова Кравченко Леонід Григорович та члени організації Андрющенко Михайло Михайлович і Бондаренко Микола Федорович.


 


 




Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32