Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Вітаємо переможця обласного конкурсу
4-09-2018, 22:46

Вітаємо переможця обласного конкурсу

    З 23 березня по 27 квітня 2018 року було проведено обласний конкурс на визначення найкращого логотипу системи професійно-технічної освіти Кіровоградської області «Профтехосвіта Кіровоградщини у пошуках лого!» серед закладів професійно-технічної освіти.

    Конкурс проходив у чотири етапи: перший етап (заочний) – підготовка та подання конкурсних матеріалів навчальними закладами відповідно до умов конкурсу; другий етап – аналіз надісланих матеріалів членами журі та визначення найкращих для наступного етапу; третій етап – громадське обговорення відібраних конкурсних робіт та онлайнголосування; четвертий етап – узагальнення результатів громадського обговорення, голосування та оцінок членів журі.

    На розгляд журі було надіслано 21 конкурсну роботу із 20 навчальних закладів. Представлені матеріали свідчать про творчий підхід педагогічних працівників та колективів навчальних закладів, відзначаються змістовністю, якістю оформлення, спрямованістю на реалізацію поставленого завдання.

    На підставі рішення журі обласного конкурсу та результатів голосування ІІ місце здобув викладач іноземної мови професійно-технічного училища №32 м. Бобринець Охремов Віктор Михайлович, чия робота відзначається високою якістю, логічністю і доступністю обґрунтування ідеї та змісту логотипу, доцільністю використання елементів зображення та майстерністю оформлення.


Вітаємо Віктора Михайловича з черговою перемогою та бажаємо йому подальших творчих успіхів!



Рубрика: ---
0
 (голосов: 1)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32