Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Участь збірної команди ПТУ №32 м Бобринець у відкритій першості Бобринецької місцевої ОТГ з традиційного волейболу присвяченій 75- річниці визволення м. Бобринець від німецько-фашистських загарбників
3-03-2019, 13:34

Участь збірної команди ПТУ №32 м Бобринець у відкритій першості Бобринецької місцевої ОТГ з традиційного волейболу присвяченій 75- річниці визволення м. Бобринець від німецько-фашистських загарбників

   03.03.2019 року на базі ЗШ№1 КЗ «Гімназія Бобринецької ОТГ»  відбулася відкрита першість  Бобринецької міської ОТГ з традиційного волейболу присвячена 75- річниці визволення м.Бобринець від німецько - фашистських загарбників. В змаганнях прийняли участь команда «Бобринець», команда «Ми», команда с.Чарівне, команда с.Тарасівка, команда Бобринецького коледжу імені Василя Порика, команда смт. Компаніївка та команда ПТУ№32 м. Бобринець.

 

   Згідно жеребу наша команда потрапила до групи з командою «Бобринець», смт. Компаніївка та с.Тарасівка. Поступившись команді «Бобринець» та смт. Компаніївка ми перемогли команду с.Тарасівка. Таким чином наша команда посіла 3 місце в групі. До складу нашої команди увійшли Штаб Р.-Т.3, Пінчук В.-Т.3, Квочка В.-Т.3, Остапчук К.-Т.2, Васетський Н.-Т.2,Чайка Б.-Т.2, Грекул Д.-К.1, Зайцев В.В.- старший майстер та Ліщук П.П.-викладач фізичної культури.

   В загальному підсумку 1 місце виборола команда «Бобринець», 2 місце у команди «Ми» та 3 місце у команди смт. Компаніївка.



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32