Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Змагалися трактористи
17-04-2019, 20:39

Змагалися трактористи

     Відповідно до наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації від 27 лютого 2019 року № 132 «Про проведення обласних етапів Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти» та з метою виявлення і підтримки обдарованих учнів на Кіровоградщині були проведені обласні етапи конкурсів професійної майстреності, в яких взяли участь і учні ПТУ № 32 м. Бобринець.

     16-17 квітня 2019 року на базі професійно-технічного училища № 36 смт. Новгородка відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва». Конкурс проводився з метою підвищення професійної майстерності та розвитку творчих здібностей учнів, виявлення , розповсюдження і впровадження в навчальний процес передових парийомів і методів праці.  Учасниками конкурсу були по 1 учню випускного курсу з професії «Тракторист-машиніст с/г виробництва» ПТУ № 5 м. Світловодськ, ПТУ № 16 м.Малої Виски, ПТУ № 30 смт. Торговиця, Олексанедрійського професійного аграрного ліцею, Гайворонського професійного аграрного ліцею, ПТУ № 36 смт. Новгородка, ПТУ № 38 смт. Голованівськ, ДНЗ «Професійно-технічне училище № 40 м. Новоукраїнка», Піщанобрідського професійного аграрного ліцею.  Наше училище представляв учень групи Т.3 Шумейко Богдан (майстер в/н Зайцев В.В.).

 


     Програма конкурсу передбачала виконання теоретичного туру ( 60 питань, які відповідали кваліфікаційним вимогам категорії А.1 з предметів «Агротехнологія»,»Трактори», «Сільськогосподарські машини»,  «Комплексна система технічного обслуговування і ремонту с/г техніки», «Правила дорожнього руху», «Охорона праці» та включала виконання тестових завдань на ПК. Практичний тур полягав у перевірці навичок і вмінь оранки землі на тракторах МТЗ-892 з начіпним плугом. Але так як в ці дні була дощова погода і виїхати в поле не було можливості, оргкомітетом конкурсу були передбаченні завдання для учасників на випадок дощу. Тому 17 квітня під час практичного туру учасники конкурсу виконували вправи з водіння трактора МТЗ-892 на полігоні та   щозмінний технічний догляд, регулювання плуга ПЛН -3.35. Всі учасники конкурсу самостійно виконували завдання, дотримувались правил та норм охорони праці.

 

 

     За рішенням журі наш учень Шумейко Богдан посів ІІІ місце, переможцем став учень Піщанобрідського професійного аграрного ліцею, ІІ місце – учень ПТУ № 36 смт. Новгородка.

 

 

     Вітаємо нашого випускника Шумейка Богдана, майстра в/н Зайцева В.В, викладача Слободяника Г.І з призовим місцем. Бажаємо подальших успіхів  і нових перемог.!!

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32