Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Пишаємося, дякуємо, пам’ятаємо!
19-02-2021, 14:47

Пишаємося, дякуємо, пам’ятаємо!

   Сьомий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності. Цей пам'ятний день встановлено Указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

   Три страшні дні з 18 до 20 лютого 2014 року залишаться у пам'яті українців назавжди. Це були найтрагічніші дні Революції гідності, коли від куль снайперів у центрі столиці загинули більше сотні людей. Тими днями протистояння у центрі Києва досягло свого апогею, а саме 20 лютого 2014 року загинуло найбільше активістів Євромайдану. 

   Тому з цієї нагоди 19 лютого  2021 року в 9:00 в ПТУ №32 м.Бобринець було організовано і проведено покладання квітів  до пам’ятної дошки випускнику училища  учаснику бойових дій на сході України Діанову Григорію Юрійовичу та меморіальної дошки Герою Небесної Сотні Віктору Чміленку,  вшанували пам'ять хвилиною мовчання..

 

 

   В цей день також було переглянуто здобувачами освіти документальний фільм «ЧМІЛЬ» (Як вбили Героя "Небесної сотні" Віктора Чміленка)

 





Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32