Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Творча майстерня класних керівників «Сучасні підходи до організації виховної роботи в умовах дистанційного навчання»
26-02-2021, 21:14

Творча майстерня класних керівників «Сучасні підходи до організації виховної роботи в умовах дистанційного навчання»

   26 лютого 2021 року, використовуючи платформу Zoom, методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Кіровоградській області Онищук Л.В. провела творчу майстерню класних керівників «Сучасні підходи до організації виховної роботи в умовах дистанційного навчання», на якому педагогічні працівники області, радо ділилися своїм досвідом щодо організації виховної роботи в умовах дистанційної освіти.

 

 

   Класний керівник групи Т.3.1 ПТУ №32 м.Бобринець Охремов В.М. виступив з доповіддю «Використання методів гейміфікації у виховній роботі в умовах дистанційного навчання», ознайомив колег з різновидами ігор та методикою їх застосування.

 

 

   Класний керівник групи К.2.1 ПТУ №32 м.Бобринець Мокра Г.В. виступила з доповіддю «Соціальні мережі (Facebook та Instagram) у роботі класного керівника під час дистанційного навчання», ознайомила колег з різними можливостями соціальних мереж у виховній роботі.   

 


 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32