Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Урок виробничого навчання «Приготування смажених страв з яєць: яєчня натуральна, яєчня з овочами, м’ясопродуктами, сиром та грибами.»
14-05-2018, 21:41

Урок виробничого навчання «Приготування смажених страв з яєць: яєчня натуральна, яєчня з овочами, м’ясопродуктами, сиром та грибами.»

   14 травня 2018 року в кухні-лабораторії ПТУ №32 м.Бобринець в групі К.1 було проведено майстром в/н Хуторнюк Т.В. урок на тему «Приготування смажених страв з яєць: яєчня натуральна, яєчня з овочами, м’ясопродуктами, сиром та грибами.»


   Майстер повільно показувала кожний прийом, послідовність виконання з зупинкою на характерних точках приготування страви «Яєчня натуральна». Зразу ж обговорювала з учнями можливі помилки, правила техніки безпеки, додержання правил санітарії при роботі та запропонувала декільком учням відтворити показані операції.

   Потім учні за допомогою технологічних карток  приготували яєчню з різними гарнірами – томатами, сосисками, житнім хлібом, шинкою, вареною ковбасою.

    На завершення уроку учні разом з майстром провели дегустацію страв та визначили  чи відповідають приготовленні страви вимогам до якості.


 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 1)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32