Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » День позитиву «Смайл фест».
19-09-2018, 21:33

День позитиву «Смайл фест».

     19 вересня 2018 року практичним психологом професійно-технічного училища №32 м.Бобринець Токарчук І.М. та учнями групи К-1 було проведено День позитиву який проходив під назвою «Смайл фест». Даний захід був присвячений дню народження Смайла.

     Мета заходу: налагодження позитивної атмосфери в навчальному закладі, розвиток творчих здібностей, профілактика суїцидальної та деструктивної поведінки.

 

 

    Багато хто з нас вже не уявляє спілкування на просторах Інтернету без цих звичних усміхнених дужок.

    Смайлик, безсумнівно, - чудовий винахід, який допомагає краще передати емоційне забарвлення текстового повідомлення. Іноді саме ці кілька закорючок змушують нас посміхатися, сумувати, сміятися. Звичайно, живе спілкування завжди краще, але буває так, що людина далеко від нас, і тоді на допомогу приходить Інтернет, смс-повідомлення, і смайлики серед набору літер нагадують нам про реальні усмішки рідних і близьких нам людей!

    Смайлики не тільки допомагають краще зрозуміти співрозмовника, вловити його настрій, врешті-решт, вони просто забавні і викликають позитивні емоції.

    Під час проведення заходу ми в цьому переконалися, як серед учнів так і педагогічного колективу протягом дня панувала позитивна атмосфера, на обличчях сяяли усмішки. Позитивно налаштоване мислення учнів, прагнення до руху та здорового способу життя будуть супроводжувати їх протягом навчання. Адже позитивні емоції -  це найдієвіший засіб, котрий позбавляє від хвороб та негативних думок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 1)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32