Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Урок - реквієм «Та що є смерть, якщо це за народ?!! І що життя, якщо без України?!!» (Присвячена річниці Євромайдану, Революції Гідності і Свободи, Героїв Небесної Сотні).
19-11-2019, 18:41

Урок - реквієм «Та що є смерть, якщо це за народ?!! І що життя, якщо без України?!!» (Присвячена річниці Євромайдану, Революції Гідності і Свободи, Героїв Небесної Сотні).

«Успіх однієї відважної людини

завжди спонукає  до завзяття й мужності 

                                        ціле покоління».

                                                                                             Оноре де Бальзак

 

    19 листопада 2019  року в  ПТУ - № 32  м. Бобринець  бібліотекарем Слєсарєвою З. Б.,  класним  керівником Сторчеус А. П.  з учнями групи Т.1.2.  було проведено тематичну класну годину (Урок -  реквієм  «Та що є смерть, якщо це за народ?!!   І що життя, якщо без України?!!», присвячену  річниці  Євромайдану,   Революції  Гідності  і  Свободи, Героїв  Небесної  Сотні.  

 


    Під час заходу учні пригадали буремні події, сповнені трагізму й героїзму,  дні  Революції Гідності і Свободи, віддали данину  пам’яті Героям Небесної Сотні, серед них нашому земляку, фермеру із села Борисівка,  Герою Небесної Сотні Віктору Івановичу Чміленку, який загинув на Майдані  в Києві 20  лютого 2014 року від кулі  снайпера, усвідомили потребу будувати стратегію власного життя на засадах демократизму, толерантності і гуманізму за прикладом героїв новітньої української історії, зберігати пам'ять про героїзм людей,  мати усвідомлену громадянську позицію – почуття патріотизму, національної гордості і любові до рідного народу, розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються в  Україні.

   На завершення заходу  учні групи Т 1.2 в  бібліотеці ознайомилися з інформаційними ілюстративними викладками матеріалів «Герої  не вмирають», «Майдан в серці України», « За Україну, за її долю, честь і волю».

                                       «Мета життя в тому й полягає :

Жити так, щоб після смерті не вмирати»

Муса Джаліль.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32